in

Ondanks alle problemen gaat EU gewoon door met uitbreiden naar de Balkan

De federale EU ‘minister’ van Buitenlandse Zaken Federica Mogherini (wie kent haar niet?) heeft aangekondigd de EU spoedig uit te bereiden naar de :

“We zijn vastberaden om door te gaan met de uitbreiding van de EU en het is erg belangrijk om dat nu opnieuw te bevestigen … de boodschap is luid en duidelijk: We gaan door. Dank u.”

De EU heeft kennelijk niets geleerd van ons NLse en de Britse Brexit. Dat Mogherini compleet de weg kwijt is, maak ze nog maar eens duidelijk:

Volgens haar heeft “men in de EU vaak moeite heeft met de toegevoegde waarde van het Europese project te zien” maar… “Waar anderen onoverkomelijke problemen zien, zie ik kansen”

Federaal EU ‘minister’ Federica Mogherini gaat nog even door:

“Euro-enthousiasme in de [Balkan] regio dat gekoesterd dient te worden” en dat “kan worden gezien als een bron van inspiratie”. Bovendien is het, vanwege de dreiging van radicalisatie aldaar, belangrijk voor “vrede en stabiliteit” en “de veiligheid van de Europese burger”.

Geweldig plan, laten we het geweld en de (o.a. religieuze) radicalisatie fijn de EU in halen! Wie kan daar nu op tegen zijn? Geweldige vooruitzichten voor Nederlanders dus. Opiniez auteur Arend-Jan Smit, in dit geval, slaat de spijker op de kop, zegt:

Mogherini, roemrucht vanwege haar positie dat de islam een plaats binnen de Europese politiek verdient, onderschrijft hiermee nogmaals dat de uitbreidingsagenda van de EU met betrekking tot de westelijke Balkan en niet de ijskast of prullenbak in gaat.

Wat is toch leuk als je geen rekening hoeft te houden met het volk, niet? Macht en machtslust zonder enige beperking of verantwoording, wat moet dat heerlijk zijn. Meer islam in de EU, gewoon omdat dat moet van de EU. Ondertussen is er juist weer een (valse vlag) onderweg in Turkije, die als het aan de EU had gelegenondertussen ook onderdeel was van de EU.

Onze EU ‘minister’ voor Uitbreiding (die bestaat echt, is een fulltime functie met resultaatverantwoordelijkheid) Johannes Hahn (en wie kent hem niet?) is voorlopig dus nog wel even bezig in zijn functie, tegen de wens van de huidige bevolkingen in uiteraard. Ik kan me zo voorstellen waarom het leger in Turkije gisteren een poging heeft gedaan…

Fijn economisch nivelleren met het Oost-Blok en fijn Oost-Blok geweld en radicalisatie de EU in importeren… Wie kan daar nu op tegen zijn? Niemand met een recht tot spreken, klaarblijkelijk.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

SlimmeMeters.nl liegt consument voor: doel is energie-bespionering, niet besparing

Slaven gezocht en gevonden, waar is de nooduitgang?