in , , , ,

Onder de noemer WTF: Duitse overheid propageert seks met vluchtelingen

Onlangs lanceerde het Duitse Federale Ministerie van de website Zanzu, waarbij seksuele voorlichting centraal staat. Seksuele voorlichting is weliswaar geen nieuw fenomeen, maar dit initiatief bevat een duidelijk verschil: allochtone mannen vertolken een prominente rol op het instructiemateriaal.

Wie dacht dat de Duitse autoriteiten kordaat zouden optreden na het massale seksuele misbruik in steden zoals Keulen en Hamburg heeft het mis. Integendeel. die hun seksuele frustraties niet onder controle kunnen houden moeten niet worden uitgezet, maar onderwezen.

Wie naar de website surft krijgt direct de mogelijkheid te kiezen uit een breed aanbod van talen. Naast negen Europese talen kan er eveneens worden gekozen uit Turks, en Farsi. Bij vrijwel alle afbeeldingen en 's is er sprake van multiculturele koppels.

video is verwijderd

Lees verder bij de Bron: CURIALES


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NOS voor rechter gesleept wegens smaad Baybaşin

Gemeente informeert zogenaamd ‘anoniem’ naar de mening over AZC’s