in ,

Ondertussen bij de Belgen: Moskeespijbelaarster is van school gestuurd

Half mei schreven we over de leerlingen die strafstudie kregen omdat ze weigerden een moskee te betreden. Ze kregen aanvankelijk geen strafstudie door de hetze op onze site, maar wel 4 dagen schorsing, samen met nog iemand anders die thuis was gebleven die bewuste dag en goed bevriend is met de twee anderen. Net tijdens de dagen van die schorsing zouden ze naar Parijs gaan met de school.

Zij mochten dus niet mee en werden zo gestraft op de meest kleinzielige manier. Maar nu barst de bom: G. is definitief van de school gegooid wegens ‘extreemrechtse’ sympathieën.

Het GTI in Beveren overschrijdt een rode lijn. Zoveel is duidelijk. De ouders van G. kregen een aangetekend schrijven dat dochterlief niet langer welkom was in de vakschool vanwege haar sympathieën voor onder andere het Vlaams Belang en onze nieuswebsite ReActNieuws. Alles werd geplaatst onder de noemer ‘extreemrechts’. Dat ze de pagina ‘Dries Van Langenhove‘ ‘geliked’ heeft op Facebook, zal door de school dan ook niet in dank zijn afgenomen.

Het is bovendien niet zo dat ze in de school rondliep met kentekens van rechtse organisaties. Facebook is haar leven buiten de schooluren en daar doet zij wat ze wilt, dat heet .

De school overtreedt hiermee overduidelijk de antidiscriminatiewetgeving. Die stelt immers dat niemand kan gediscrimineerd – uitgeloten worden van de school in dit geval – op basis van religieuze, filosofische en politieke redenen. De school kan blijkbaar een goede jurist gebruiken. Van de klacht die tegen onze site zou worden ingediend, is niets van waar aangezien we nooit een schrijven mochten ontvangen omdat er niets is gebeurd waar men ons voor kán vervolgen en nu dit: iemand uitsluiten op gronde van politieke overtuiging?!?

Het is de jongedame in kwestie die nu een gegronde klacht kan neerleggen tegen GTI Beveren als zij dat zou willen. En die wint ze op haar sokken.

Wie nu nog beweert dat ons onderwijs niet in linkse handen is, mag zijn mening toch gaan bijstellen. Leerlingen hun toekomst afnemen omdat ze de ‘verkeerde’ politieke overtuiging hebben? Werkelijk? Anno 2019? Een echte schande is het!

Dit is ons onderwijssysteem onwaardig. En mocht de leerlinge in kwestie haar voeten vegen aan haar schoolwerk, dan stond ze misschien al wat zwakker, maar met een A-attest op zak kan men haar op dat gebied alvast niets maken. We volgen de zaak verder op!

Lees hier nog meer over de bewuste zaak.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

Archiefbeeld


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
herman peter
1 jaar geleden

Dit is één van de vele reden dat ik het trieste belgie ontvlucht ben ..de smerige politiek ,het onvermogen van de regeringen om orde te scheppen in de wanorde,de corruptie en de gebakkelei van de diverse politieke stokingen …Momenteel worden belgische autochtone mensen een geloof opgedrongen dat niet het hunne is ,Kinderen worden gebruikt als onschuldige speelballen om in hun onwetendheid als gedweeë volgelingen van islamfreaks te dienen …Hopelijk kan Vlaanderen zich afscheuren van de rest van dit kunstmatig koninkrijkje en de Vlaamse zaak dienen !

Vluchten kan niet meer ....
1 jaar geleden

Belgie kun je ontvluchten maar heel de EU wordt bedreigd door de satanische elite …. Dat is de vijand met wie iedereen te maken hebt. Islam en de massale immigratie wordt alleen maar gebruikt om de EU kapot te maken van binnen uit. En de lieve aardigeEU burgers stappen in hun goedheid nog in die val ook … Zoals ze al zo vaak door de elite zijn bedrogen, bestolen en vermoord.

Dit is niet de school … dit is regelrechte infiltratie door de elite van boven af. De satanaanhangers met hun satanische rituele moorden op kinderen die in Belgie en in Nederland zo ruim vertegenwoordigd zijn. Iedereen herinnert zich Dutroux en hoe hij kundig buiten de gevarenzone werd gehouden, want ook het juridische systeem is rot.

Aanval is de beste verdediging: zorg dat je goed geïnformeerd bent en val de elite aan in hun schunnige kastelen. De elite waant zich veilig. Hoe kan het dat die criminelen nog steeds vrij rondlopen?

Nieuwe insectenplaag: ‘Bijtende mier in aantocht’

Albanese criminaliteit overspoelt Nederland, EU: ‘Geen toename’, grens blijft open