Ondertussen bij de Belgen: Moskeespijbelaarster is van school gestuurd

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. herman peter schreef:

    Dit is één van de vele reden dat ik het trieste belgie ontvlucht ben ..de smerige politiek ,het onvermogen van de regeringen om orde te scheppen in de wanorde,de corruptie en de gebakkelei van de diverse politieke stokingen …Momenteel worden belgische autochtone mensen een geloof opgedrongen dat niet het hunne is ,Kinderen worden gebruikt als onschuldige speelballen om in hun onwetendheid als gedweeë volgelingen van islamfreaks te dienen …Hopelijk kan Vlaanderen zich afscheuren van de rest van dit kunstmatig koninkrijkje en de Vlaamse zaak dienen !

  2. Vluchten kan niet meer .... schreef:

    Belgie kun je ontvluchten maar heel de EU wordt bedreigd door de satanische elite …. Dat is de vijand met wie iedereen te maken hebt. Islam en de massale immigratie wordt alleen maar gebruikt om de EU kapot te maken van binnen uit. En de lieve aardigeEU burgers stappen in hun goedheid nog in die val ook … Zoals ze al zo vaak door de elite zijn bedrogen, bestolen en vermoord.

    Dit is niet de school … dit is regelrechte infiltratie door de elite van boven af. De satanaanhangers met hun satanische rituele moorden op kinderen die in Belgie en in Nederland zo ruim vertegenwoordigd zijn. Iedereen herinnert zich Dutroux en hoe hij kundig buiten de gevarenzone werd gehouden, want ook het juridische systeem is rot.

    Aanval is de beste verdediging: zorg dat je goed geïnformeerd bent en val de elite aan in hun schunnige kastelen. De elite waant zich veilig. Hoe kan het dat die criminelen nog steeds vrij rondlopen?

Heb jij er iets over te zeggen?