in , , , ,

Ondertussen bij de Britten, rapport: veel moslims in gevangenis, veel gewelddadige moslimbendes en gedwongen bekeringen

Er werd een grote heterogene groep islamitische gevangenen geïdentificeerd, die over het algemeen vreedzaam hun geloof wilden uitoefenen. De groep bood veel voordelen aan leden die worden weerspiegeld in andere studies van islamitische groepen gevangenen.

Een kleinere subgroep opereerde als een bende onder het mom van religie, die de leden de mogelijkheid bood zich in te zetten voor anti-establishment en crimineel gedrag, om macht en invloed uit te oefenen en bescherming te bieden. De bevindingen worden ondersteund door andere onderzoeken die melding hebben gemaakt van islamitische bendes die in gevangenissen opereren, met vergelijkbare motivaties en gedragingen. Net als bij het huidige onderzoek hebben deze studies de aanzienlijke impact erkend die bendes hebben op het gevangenisleven en de noodzaak van zorgvuldig management.

Affiliatie met de bende voldeed ook aan een behoefte om erbij te horen, wat in de bredere bendeliteratuur is geïdentificeerd als een belangrijke driver voor bendeleden. Het begrijpen van de noodzaak om bij elkaar te horen en pro-sociale middelen te identificeren om hieraan te voldoen, kan helpen de bende in hechtenis te verminderen.

De studie identificeerde een duidelijke hiërarchie in de bende met gedefinieerde leiders en volgers, samen met rollen van recruiters en handhavers die dienden om de dominantie en controle van de bende te bestendigen, wat overeenkomt met internationaal onderzoek naar gevangenisbendes. De bende werd beschouwd als een verstorende invloed, die verband hield met veel van de pesten, intimidatie en geweld in de gevangenis. Er kunnen gelijkenissen worden getrokken tussen de moslimbende in deze studie en bendes in gevangenissen in de VS, met het belang van identificatie van geweld.

Werving voor de bende werd als fundamenteel beschouwd voor zijn aanhoudende invloed, waarbij bepaalde groepsleden de verantwoordelijkheid op zich namen het lidmaatschap te verbreden. Terwijl rekrutering relatief willekeurig was, waren straatbende leden vooral gericht op hun neiging tot geweld. Kwetsbare gevangenen werden ook benaderd om zich bij de bende aan te sluiten.

Er waren sterke thema’s van dwang, druk en, in sommige gevallen, geweld om de aantallen te vergroten. Aanvankelijk werd relationele of indirecte agressie gebruikt in de vorm van psychologisch geweld. Er waren echter berichten dat er extreem geweld werd gepleegd tegen degenen die terughoudend waren om zich te bekeren.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/806660/exploring-nature-muslim-groups-related-gang-activity.pdf

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Omvolking
2 jaren geleden

De ervaringen in de EU landen met grote aantallen immigranten uit Noord Afrika zijn een ramp voor het gastland. De burgers voorzagen dat dit zou gebeuren maar daar trokken politici zich niets van aan.
Dat moslims het westen haten is op zich best begrijpelijk gezien de oorlogen die de VS en de EU uitvoerden in Irak, Libie, Syrie, Afghanistan, Soedan etc.
Maar om dan onbeperkt mensen die slachtoffer zijn van deze oorlogen toe te laten in de EU is vragen om ongelukken.

Daar waar men mag verwachten dat gasten zich aanpassen aan de cultuur en gewoonten van het gastland vinden moslims dat het gastland zich moet aanpassen aan de gast. Een totaal onhoudbaar standpunt wat uiteindelijk tot gettovorming en het opbreken van landen leidt.
Dit gedrag van moslims is geen grote verrassing want al in 2001 gaf Pim Fortuyn aan dat de multiculti niet werkte en dat het experiment toen al 80 miljard gulden had gekost.

Dat een grote stroom van gelukzoekers de EU landen ongehinderd de EU mochten binnenstromen is het gevolg van de krankzinnige en onbegrijpelijke houding van verantwoordelijke landelijke en EU politici (en Illuminati op de achtergrond). Vooral de uitspraak van Merkel dat Dtl wel plaats had voor 1.5 miljoen mensen kan alleen van iemand komen die bewust haar land naar de afgrond wil voeren. En wat mij betreft moet Merkel (Illuminati lid) voor haar uitspraken worden opgepakt en worden veroordeeld wegens landverraad.

Het is onbegrijpelijk dat de politiek leiders in NL maar ook in de EU het onacceptabele gedrag van moslims, die nota bene gast zijn in Europa, hartgrondig weigeren te erkennen. Extreem negatieve ervaringen van burgers maar zelfs ook van ambulance diensten en politie worden door de politiek/overheid aan de kant geschoven als zijnde niet belangrijk. Het wordt nog gekker als zaken als verkrachting afgedaan wordt door justitie als een licht vergrijp met 2 maanden veroordeling ….

Als 41 % van bevolking in Londen immigrant is uit het midden oosten dan is sprake van niet minder dan een onacceptabele vernietiging van de rechtstaat.

Het is prima dat onderzoek onder moslims plaats vindt, maar veel en veel belangrijker is dat onderzoek plaats vindt waarom de landelijke politiek en de EU zulke grote hoeveelheden moslims wilden toelaten. En ook waarom burgers niet negatief mochten zijn en dit moesten accepteren. Men kan niet aan de indruk ontkomen dat de EU willens en wetens de cultuur in de landen wil kapot maken en economisch de landen wil slopen met als uiteindelijk doel een superstaat Europa te worden.

Kan dat? Hoe overheerst 1% van de bevolking de massa van 7 miljard?

Russische staatstelevisie gaat de rol van de CIA in de kernramp van Tsjernobyl bloot te leggen