in ,

Ondertussen in Berlijn: Mazelenepidemie bij gevaccineerden!?

3836251365 c33977b2ae vaccinate1

Berlijn kampt met een mazelenepidemie. Er zijn de afgelopen maanden net zoveel mensen besmet als vorig jaar in heel Duitsland. De Duitse minister van volksgezondheid Hermann Gröhe constateert dat het niet is gelukt om de ziekte uit te roeien, zoals het plan was. Vermoedelijk hebben immigranten uit het voormalige Joegoslavië het virus meegenomen naar de Duitse hoofdstad. Tijdens de Balkanoorlog werden veel mensen niet ingeënt en daar ondervindt Berlijn nu de gevolgen van. In Berlijn stierf op 18 februari ook een peuter van 1,5 jaar aan mazelen, melden de autoriteiten. Hoe het kind de ziekte precies opgelopen heeft, is nog onduidelijk.

Berlijn wordt momenteel getroffen door een mazelenepidemie. Er werden tot nu toe 574 gevallen geregistreerd. Sommige scholen zijn zelfs al enkele dagen dichtgebleven. Ook de VS worden getroffen door een uitbraak van mazelen. We schreven HIER al uitgebreid over dat verhaal; deze mazelenepidemie blijkt terug te leiden te zijn naar Disneyland, in Californië. Minstens 70 mensen zijn daar sinds half december ziek geworden na besmetting met het virus. Een groot deel van hen was niet ingeënt tegen de kinderziekte. Maar een ander deel wel.. En het is preciés daar waar de aandacht naar uit hoort te gaan.. Gevaccineerd en tóch mazelen.. De griepprik en tóch de griep..

Verplicht vaccineren? De krankzinnigheid ten top..!

Nu steeds meer mensen de mazelen hebben, laait de discussie op of ouders hun kinderen verplicht moeten laten inenten. De Duitse minister Gröhe noemt het niet langer een taboe om na te denken over een verplichte inenting…

Lees verder via WantToKnow.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4423270518 df67e92fce onbetrouwbaar1

Verheijen kreeg vooraf inzage in vrijpleitFOPrapport

15270312221 1f79f63c5f privacy

Nederlanders worden te laat wakker en vrezen nu voor online privacy