in , , , , ,

Onderzoek: gemodificeerde abortuscellen in waterpokkenvaccin kunnen kanker veroorzaken

Een Italiaans laboratorium heeft ontdekt dat de abortuscellen die in het tegen de waterpokken worden gestopt –géén hoax, dit feit wordt zelfs op de officiële Wikipedia pagina toegegeven- niet alleen een compleet genoom van een menselijk persoon (dus geaborteerde foetus) bevatten, maar ook nog eens genetisch gemodificeerd zijn waardoor de ingeënte persoon vatbaarder wordt voor diverse vormen van .

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat vaccins worden voorzien van cellen van geaborteerde baby’s die onder andere worden aangeduid met de codes MRC-5 en WI-38. Deze ‘menselijke diploïde’ cellen zitten niet alleen in het (water)pokkenvaccin Varivax, maar ook in onder andere Twinrix (hepatitis A/B) en ProQuad (MMRV:mazelen, bof, rode hond, waterpokken; in Nederland BMR genoemd, zonder de toevoeging waterpokken).

Farmaceutisch gigant GlaxoSmithKline vermeldt openlijk op de info bijlage van het MMRV vaccin dat ‘iedere virussoort apart wordt geproduceerd in embryo cellen van kippen (bof en mazelen) of MRC-5 menselijke diploïde cellen (rode hond en waterpokken).’ Desondanks wordt het gebruik van cellen van geaborteerde foetussen ook in de Nederlandse media nog steeds weggezet als een complottheorie. Ook op veel rechtse sites worden kritische mensen spottend ‘vaccinatiegekkies’ en dergelijke genoemd.

560 genen gelinkt aan diverse vormen van kanker

Een Italiaans laboratorium heeft in de MRC-5 cellijn, dat aan tal van vaccins wordt toegevoegd, zelfs een compleet menselijk genoom (geheel van alle genen van een individu, het DNA van alle chromosomen, dus met alle erfelijke informatie) aangetroffen. Zo werd geconstateerd dat de cellen van een mannelijke foetus afkomstig waren.

De wetenschappers constateerden daarnaast ‘duidelijke, zonder twijfel abnormale en belangrijke’ afwijkingen en ‘anomalieën’ aan. 560 genen die met diverse vormen van kanker worden geassocieerd bleken allemaal grondig te zijn gemodificeerd. ‘Dit zijn variaties met gevolgen die nog niet eens bekend zijn en nog niet in de literatuur zijn verschenen, maar die toch genen die betrokken zijn bij het opwekken van kanker beïnvloeden.’

‘De vaccin industrie injecteert kinderen met ontworpen kanker’

Met andere woorden: ‘De vaccin industrie injecteert kinderen met ontworpen kanker,’ zoals Natural News het stelt. Mike Adams wijst in dit verband op de Amerikaanse belangenorganisatie Children’s Health Defense (CHD), dat eveneens concludeert dat ‘het DNA in deze vaccins potentieel kankerverwekkend is.’ CHD waarschuwt daarnaast dat de aangetroffen hoeveelheid kanker-geïnfecteerd DNA ‘tot 300 keer hoger is’ dan de toegestane limiet.

De ‘duidelijk abnormale’ afwijkingen en ‘anomalieën’ die het Italiaanse lab noemt zijn …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En weer slaat Global Warming genadeloos toe: Koudste 6 oktober ooit, nog geen 10 graden

Vele transgenders willen terug naar hun biologisch geslacht en dat geeft problemen