Onderzoek moord op Pim Fortuijn: officiële verhaal én complotverhaal zijn nep – Deel 3 slot

Deel 3 – slot

In de voorgaande twee afleveringen hebben we gezien dat het officiële verhaal én het complotverhaal de prullenbak in kunnen. De Hilversumse speelt een toneelstuk met in de hoofdrol.

Vele medewerkers op het Mediapark spelen bijrollen, maar hun toneelspel is zo slecht en zo ongeloofwaardig dat ook zij in het moeten zitten. Betekent dit nu dat de moord is gepleegd met hulp van de Hilversumse politie en 3fm? Nee, dan hadden zij het nooit zo extreem knullig aangepakt.

Dan hadden zij geen zelfincriminerende interviews afgegeven. Dan had de Hilversumse politie geen fotograaf en radioverslaggever besteld om de gespeelde arrestatie van Volkert vast te leggen. Dan had Peter de Vries nooit zijn valse en beruchte “oh mijn god”-hoorspel opgevoerd.

Ontknoping

U zult het raadsel zelf moet oplossen. Als u er nog steeds niet van overtuigd bent dat het officiële verhaal in de verste verten niet kan kloppen, leest u dan Deel 1 en 2 eerst nog eens voordat u naar de ontknoping probeert te zoeken.

De sleutel tot het raadsel zit in de navolgende foto's. Voor wie wil, wijst het zich vanzelf.

Figuur 1 De foto rechts is met name interessant, van linksboven genomen. Is dit een getrouwe foto (Bron Hollandse Hoogte)

Weinig mensen zullen Fortuyn niet onmiddellijk herkennen. Maar hoe zit dat met de vermoorde
Fortuyn?

Figuur 2 Foto Robin Utrecht Mediapark 6 mei 2002, kwartslag gedraaid en uitgesneden. Herkent u hier Pim Fortuijn? Herkent u hem?

Dit is de tweede foto die u inmiddels kent:

Figuur 3 Foto Robin Utrecht, Mediapark, 6 mei 2002

We gaan deze foto eerst digitaal analyseren door het contrast te vergroten..

Figuur 5 Bewerking foto Robin Utrecht ANP

Wat het bovenstaande beeld laat zien is dat er met de foto is geknoeid. Bekijk bijvoorbeeld het
chroom van de bumper eens dat niet doorloopt. Dat komt omdat de gril slordig is zwart gemaakt.

Maar niet alleen de gril van de auto is zwart gemaakt, ook de hak van Fortuijn is met een zwart
vierkantje ingekleurd. Toeval, cosmetische redenen? Niet bepaald, we komen er zo op terug.

Figuur 6 Bewerking foto Robin Utrecht ANP De onnatuurlijke zwarte blokken tonen beeldmanipulatie

We gaan ons focussen op het rechter onderbeen van de liggende Fortuyn. Kijkt u eens naar het rechter onderbeen van dit model.

En nogmaals:

Nu kijken we naar het rechter onderbeen van Pim.  We zien een schoen die alleen met de onderkant van de hak de grond raakt. De voet helt dus naar voren, we kunnen zelfs onder de schoen door kijken.

Figuur 4 Passen de schoenen? Past het scheenbeen? Bewerking van foto ANP Robin Utrecht

Kijk eens goed naar de schoen, past deze eigenlijk wel? Past het scheenbeen op de enkel? Begrijpt u nu waarom er met de foto is geknoeid?

Om gelooft te worden, maak de ongelofelijk!

Naschrift

Het van de keizer en de kleren is een sprookje waarin een keizer naakt voorbij loopt. Geen toeschouwer wil het zien, want dat is niet in zijn individuele belang. Dan is er een jongetje die roept dat de keizer geen kleren aan heeft en zo komt het bedrog uit, want het is een sprookje.

Ons dagelijks leven kent vele van deze sprookjes maar er is bijna nooit een jongetje dat begint te roepen. Hij kan een oorvijg krijgen. Wij voelen intuïtief wel aan dat je het controleren van de macht beter aan een ander over kunt laten. Daar is niets irrationeels aan, het is zelfs wiskundig te verklaren.

Toch zou het mooi zijn als wij nu eens wel zouden kijken en roepen. Dan is het sprookje uit.

* note
Een buitenlandse portretschilder, iemand die het verhaal niet of nauwelijks kent, heeft inmiddels naar de bovenstaande foto's van de vermoorde Fortuyn gekeken. Portretschilders zijn getraind in het analyseren van gezichten want ze moeten elk detail telkens onthouden en getrouw overbrengen. Hij zegt over de foto's: ‘Yes, the head looks like a dummy head.  It is pathetic.  An obvious fake, you can bet on it 100%.'

Lees verder bij de bron: Moord op Fortuyn | Misdaadverslag


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ex-treitervlogger zamelt geld in voor alarmknop speciaal voor nikabdragers

Pukkelpop heeft geen behoefte aan Belgisch klimaatmeisje, uitgejoeld en uitgejouwd