in ,

Onderzoek naar laboratorium in Wuhan onthult financiële banden met Biden

Vorige maand deed een WHO-team in de Chinese stad Wuhan onderzoek naar het coronavirus.

Het team, waar ook Marion Koopmans deel van uitmaakte, heeft naar eigen zeggen nog niet precies kunnen vaststellen wat de oorsprong van het virus is. Daarvoor is meer onderzoek nodig, maakte het team bekend op een persconferentie.

Een ander lid van het team, Peter Daszak, blijkt financiële banden te hebben met de Communistische Partij van China. Daszak, de enige Amerikaan in het WHO-team, werkte via de ngo EcoHealth Alliance bijna twee decennia samen met het Wuhan Instituut voor Virologie.

Hij hield zich bezig met onderzoek dat er volgens wetenschappers en artsen toe heeft geleid dat het virus het menselijk lichaam kan binnentreden. Dit onderzoek werd gefinancierd door zowel de Amerikaanse als de Chinese overheid, onthult Natalie Winters van The National Pulse.

Biden

Winters zegt dat in dit verband zo’n 16.000 studies spoorloos zijn verdwenen. Ze voegt toe dat Daszak de overige teamleden ervan heeft overtuigd dat er in het laboratorium ‘niets te onderzoeken valt’ en dat ze ook zonder al die data de oorsprong van corona kunnen achterhalen. Hij weigert het lab in Wuhan te onderzoeken.

Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt Daszak in vijf maanden tijd ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
grayscale photo of people in street

Ontluisterende beelden: seniele bejaarde man mompelt onsamenhangend, blijkt president van USA te zijn

Schulden-unie: Duitsland kan kolossaal herstelfonds EU toch nog niet goedkeuren