in , ,

Onderzoek Telegraaf: 20 procent migranten crimineel

Uit een onderzoek van Dagblad de Telegraaf komt naar voren dat 20 procent van de Noord-Afrikaanse migranten, die gebruik hebben gemaakt van de ‘vluchtelingencrisis' die in de zomer van 2015 begon, in staan aangemerkt als verdachte van een misdrijf.

Dat meldt het dagblad middels informatie uit de politiedatabank. Dit zijn de misdrijven die door de zijn geregistreerd, wat betekent dat het werkelijke percentage zonder twijfel nog hoger ligt.

De volksvertegenwoordigers worden er vandaag door de minister over ingelicht.

De schokkende cijfers bevestigen het beeld dat we hier niet met zielige vluchtelingen van doen hebben, maar met gewetenloze migranten die ten koste van alles de eigen welvaart willen verhogen.

Onder de uitgeprocedeerde migranten is zelfs 1 op de 3 door de politie aangemerkt als verdachte van een misdrijf. De Telegraaf meldt;

In totaal zijn tussen 1 januari vorig jaar en eind mei van dit jaar 3888 personen aangemerkt als verdachte, bij 5076 gebeurtenissen die in de politiesystemen zijn verwerkt. Hoeveel verdachten daadwerkelijk straf hebben gekregen, houdt de politie niet bij.

In een rondgang doorheen Nederland op de plaatsen waar de migranten terechtkomen, leren we dat de meeste overlast op straat en in winkelcentra, wordt veroorzaakt door uit veilige landen. Dat is opvallend genoeg de grootste groep probleemveroorzakers, die vanuit de Maghreb onder valse voorwendsel gewoon de Europese Unie binnenwandelen en nu bovenaan de negatieve statistieken terecht zijn gekomen. Wederom de Telegraaf;

Noord-Afrikanen gaan aan kop in de misdaadstatistieken. Zo is een kwart van alle Libische asielzoekers tegen de lamp gelopen bij het overtreden van de . Nadat in 2015 vooral oorlogsvluchtelingen uit Syrië naar Europa kwamen, is er sinds 2016 een gestage stroom asielzoekers uit de Maghreb in ons land.

Uit eerdere onderzoeken van het dagblad Onthutsend beeld van agressie in azc's leerden we al over de enorme overlast die asielzoekers in de centra maken waarin ze verblijven. De buurt eromheen wordt geterroriseerd en op het terrein zelf breken vechtpartijen uit. Daarbij wordt er met regelmaat van alles vernield.

Lees verder bij de bron: re-act.be

De headlines van de afgelopen week:

Politici zijn diefstallen in Ter Apel zat

Het is weer heibel in de bus naar Ter Apel

Stijging winkeldiefstallen en mishandelingen Ter Apel, voornamelijk door azc

Ondernemers Ter Apel klaar met wachten op schaderegeling voor stelende asielzoekers

Rotterdam beperkt opvang asielzoekers na incidenten

Asielzoekers uit veilige landen niet meer welkom in azc Rotterdam

Politie heeft handen vol aan azc in Ter Apel en wil meer agenten

Chauffeurs Qbuzz dreigen azc-haltes te boycotten vanwege overlast veiligelanders

Toename criminaliteit door enkele AZC bewoners Oisterwijk

Raadslid Azer uit Kampen luidt noodklok over criminele asielzoekers: ‘Als ik hierover niets zeg, kan ik beter stoppen'

Politie Kampen kon door problemen met AZC Dronten de straat niet meer op

Zoek zelf maar verder via https://www.google.nl/search?q=azc+problemen


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Beleggingstip: Vanadium de nobele onbekende onder de grondstoffen

Kinderfeest-plezier volgens Links: Tien dagen voor de intocht van Sinterklaas is de Zaanse Schans al beveiligd