in

Onderzoek TV-zender naar coronacijfers VS: Nog geen 30% overleden door Covid-19

53e1dc454f50ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c73297dd4944a 640 covid 19

In de Verenigde Staten zijn in tegenstelling tot in Nederland her en der nog journalisten in de mainstream media actief die hun beroep nog steeds serieus nemen, en niet enkel overheidspropaganda willen papegaaien, waar hier met name NU.nl, de NOS, Nieuwsuur, Jeroen Pauw en de grote dagbladen zo berucht om staan.

In Florida, waar het aantal besmettingen pijlsnel zou oplopen, gingen journalisten van de regionale zender CBS 12 West Palm op onderzoek uit, en ontdekten dat mensen die door hun hoofd zijn geschoten, een fatale val maakten, of zijn overleden aan Parkinson, als Covid-19 doden in de statistieken terecht zijn gekomen.

Een paar dagen geleden bleek met een dodelijk slachtoffer van een motorongeluk hetzelfde te zijn gebeurd (zie dit artikel). Al met al blijkt ruim 70% van de geregistreerde ‘corona’ doden aan iets anders te zijn overleden.

Florida: Kogel door je kop? Covid-19 – Ongelukkig gevallen? Covid-19 – Parkinson fataal? Covid-19 – Gouverneur noemt het ‘belachelijk’ dat grote aantallen mensen die als ‘coronapatiënt’ worden geregistreerd geen bloedonderzoek hebben gehad of niet eens bij een arts zijn geweest….

Het I-Team van CBS12 kwam erachter dat een 60 jarige man die een kogel door zijn hoofd had gekregen, een 90 jarige man die ten val was gekomen, en een 77 jarige vrouw die was overleden aan Parkinson, als Covid-19 slachtoffers de boeken zijn ingegaan.

Op basis van de medische rapporten bleek dat van de 581 doden er slechts 169 daadwerkelijk alleen aan Covid-19 zijn overleden. Dan laten we de grote twijfels over de juistheid van die diagnose nog maar even buiten beschouwing.

Inwoners van Zuid Florida zijn woest over het kunstmatig extreem opgeblazen dodental. ‘Ik denk dat dit compleet misleidend is,’ reageerde Rachel Eade, een inwoner van Palm Beach die zelf al enige tijd onderzoek naar deze situatie doet, en met een groep de regionale overheid heeft aangeklaagd vanwege de mondkapjesplicht. ‘We moeten de gevallen die niet exclusief aan Covid zijn overleden eruit halen, en de mensen deze informatie geven.’

Gouverneur: ‘Belachelijk’ dat zoveel mensen onterecht worden meegeteld

Gouverneur Ron DeSantis erkende onlangs tegenover Fox News dat hij erover is geïnformeerd dat de cijfers niet kloppen. ‘Als je enkel een auto ongeluk hebt gehad… En we hebben andere gevallen gehad waarbij er geen echt verband is, en die toch zijn meegeteld. We willen er naar gaan kijken hoe vaak dit precies gebeurt.’ (1)

De Republikein kondigde aan dat …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6252861142 509e138ff6 b GMO

Wél een genetisch gemodificeerd coronavaccin, maar géén genetisch gemodificeerd voedsel?

Rothschild

Wie of wat zitten er eigenlijk achter de Deep State?