in

Onderzoekers wijten bloedproppen aan immuunreactie, EMA over AstraZeneca-vaccin: ‘Blijf prikken!’

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Noorse onderzoekers menen de oorzaak van de bloedproppen door het AstraZeneca-vaccin te hebben te hebben achterhaald. Ondertussen blijft het Europees geneesmiddelenbureau, EMA, landen adviseren om te blijven prikken met dit vaccin. Want de ‘voordelen wegen zwaarder dan de risico’s’.

Het Belgische medium HLN meldt dat Noorse onderzoekers waarschijnlijk hebben achterhaald wat de bloedproppen veroorzaakte.

Een zware immuunreactie op het AstraZeneca-vaccin zou ervoor zorgen dat mensen een tekort aan bloedplaatjes ontwikkelen en bloedproppen veroorzaken.

Ondertussen komt het Europees Geneesmiddelenbureau met een veel positievere boodschap: gewoon lekker blijven doorprikken.

Het EMA zegt vandaag, dat meldt RTL Nieuws, dat het vaccin overwegend veilig is en dat de nadelen niet eens bijna opwegen tegen de nadelen.

Opmerkelijk dat het EMA met deze boodschap komt terwijl onze Noorse vrienden juist veel kritischer zijn en nadrukkelijk een link leggen tussen het vaccin en bloedproppen bij enkele patiënten.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
putin 1550779129

Poetin daagt Biden uit voor live debat over kwesties die van belang zijn voor de rest van de wereld

marcrutte

U betaald: Bedrijven die in Nederland coronasteun kregen, keren in buitenland honderden miljoenen winst uit