Ongekozen Raad van Europa wil censuur Nederlandse politiek en media, allemaal racisten!

WikiImages / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. ervaringen met moslims .... schreef:

  Laten we voor we ingaan op de transporten over zee van vluchtelingen eerst even aangeven hoe de EU de immigratie van veel honderdduizenden gelukzoekers zien en hoe de ervaringen zijn sinds de EU werd overvallen door hordes wilden. Door Merkel werd aangegeven dat hoogopgeleide mensen zouden komen die vluchtten voor een gevaarlijk regime. De werkelijkheid is dat Europa overvallen wordt door hordes onopgeleide jonge mannen uit een andere cultuur die in iedere vrouw die in de EU rondloopt een lustobject zien dat verkracht moet worden. Dit zijn geen vluchtelingen maar gelukzoekers …
  Verkrachting kwam in de EU niet of nauwelijks voor, maar wat de EU op vele plaatsen heeft moeten ervaren grenst aan het ongelooflijke …. Meest stuitend was te moeten ervaren dat lokale politici die bleven hameren dat de vluchtelingen welkom waren … en zelfs weigerden toe te geven dat er veel problemen waren en die zelfs weg houden voor de bevolking.

  Nederland, net zoals diverse andere landen in de EU, is een zeer gastvrij land en graag bereid te helpen. Maar er zijn een paar spelregels waaraan immigranten zich moeten houden.
  Dat geldt overigens niet alleen voor immigranten. Dat geldt net zo goed en zelfs nog sterker voor de eigen bevolking.
  Het zou niet eens opgeschreven hebben moeten worden, maar:
  1. Men is gast in een land en het gastland mag verwachten dat de gasten zich aanpassen aan de regels en de cultuur van het land waar men gast is. Het kan niet zijn dat gasten op allerlei manier eisen dat het gastland zich aanpast aan de gast. Het is heel vervelend te zien dat moslims vinden dat zij het recht hebben op een moslim staat in het gastland. En die vervelende eigenschap begint al op de dag van aankomst. Vrouwen in de westerse wereld zijn vrij om te gaan en staan waar zij willen, maar dat is voor moslims een doodzonde … Bji gevolg worden vrouwen in het gastland uitgescholden als hoer, gevolgd en aal veel te veel gevallen zijn bekend dat vrouwen worden aangerand en verkracht.
  Waarbij het dan stuitend is dat de NL overheid / justitie moslims een hand boven het hoofd houdt en zeer lage straffen uitdeelt.
  2. De EU landen zijn welvarend geworden door zeer hard werken en door niets anders. De landen in de EU hebben zo een land opgebouwd dat er netjes en verzorgd uit ziet. Zo iets is niet zomaar tot stand gekomen maar slechts door hard werken. Mannen en vrouwen maken lange dagen om de situatie nog verder te verbeteren. Sociale voorzieningen voorzien in tijdelijk gebruik van mensen die tijdelijk geen werk hebben. Dit schijnt door “onze gasten” anders te worden gezien. Namelijk uitkeringen en verzorging bij ziekten als een recht … En dat terwijl deze “gasten” nooit hebben meebetaald aan deze verzekering.
  Door de gestegen uitgaven voor sociale lasten moeten de autochtone burgers meer belasting betalen. En dat terwijl de belastingen in NL al bij de hoogste ter wereld behoren. Het zal duidelijk zijn dat de houding van recht op een uitkering en niet werk niet echt bijdraagt aan de populariteit van moslims.
  3. De EU cultuur is gebaseerd op christendom. Dat is al sedert vele honderden jaren zo. Moslims zien dat als een verderfelijk geloof en menen dat zij de EU moeten gaan bekeren naar Islam.
  Vanaf de eerste dag eist men faciliteiten om hun eigen geloof en hun eigen cultuur te kunnen blijven vorm geven. Dat is zo sterk dat zelfs na 60 jaar moslims nog niet integreren in de maatschappij …
  Men eist halal geslacht vlees, men eist apart onderwijs, men eist sharia wetgeving, eigen winkels, eigen woonbuurten … en de lijst is eindeloos.
  4. Messen worden in NL gebruikt om aardappels mee te schillen en niet om mensen mee aan te vallen.
  In ziekenhuizen kwamen vrijwel geen gevallen met steekwonden voor. Moslims zijn wandelende slagers en dreigen bij het minste en geringste met een mes.
  Het aantal geweld conflicten met messen is de afgelopen jaren schrikbarend gestegen en het percentage moslims onder gevangenen is een veelvoud van het percentage autochtone bewoners.

  De lijst is nog lang niet af, maar een ding is duidelijk en dat is dat een samenleving met moslims vrijwel onmogelijk is omdat moslims niet willen integreren en zich niet willen aanpassen.
  dat heeft niets met racisme te maken maar alles met te grote cultuurverschillen.
  Dat overheden een andere agenda hebben lijkt duidelijk. De redenen hebben zij nooit aangegeven.
  Het signaal dat Merkel gaf dat zij wel 1.5 miljoen mensen wilde toelaten is onvergeeflijk tenzij zij bewust de Duitse cultuur en economie wil kapot maken …

 2. Jan Moesker schreef:

  Helemaal eens met bovenstaande.

  Ik vermoed dat genoemd rapport op verzoek van linkse Nederlandse politici in elkaar is geflanst. Dan hebben ze weer een excuus om partijen en mensen die het lef hebben om een andere mening te hebben nog meer monddood te maken

Heb jij er iets over te zeggen?