in , , , ,

Ongekozen Raad van Europa wil censuur Nederlandse politiek en media, allemaal racisten!

WikiImages / Pixabay

Een stel ongekozen en ongecontroleerde ambtenaren in Straatsburg heeft een rapport geschreven over en in Nederland en wat blijkt? Nederland is rassies en dat is allemaal de schuld van Thierry, Geertje Wilders en de media (en een beetje van Stef Blok).

De European Commission against Racism and Intolerance (ECRI) van de haalt als ij-zer-sterk voorbeeld van het walgelijke xenofobe en islamofobe in Nederland de Mohammed Cartoon Wedstrijd van Geert Wilders aan.

Ergens in een voetnoot is te lezen dat die is afgeblazen vanwege doodsbedreigingen.

Nergens in een voetnoot is te lezen van wie die doodsbedreigingen afkomstig waren. Uiteraard is het boerkaverbod ook ontzettend stigmatiserend voor zielige moslims die alleen maar het gezicht van hun vrouw willen bedekken.

Hele rapport DAARRR.

De commissie tegen racisme en intolerantie (ECRI) van de Raad van is bezorgd over het politieke debat in Nederland. De discussies en mediaberichten worden ‘sterk beïnvloed' door xenofobie en bangmakende retoriek over minderheden door de PVV en Forum voor , stelt de instantie in een rapport.

Politici spreken openlijk over biologische superioriteit en hun racistische overtuigingen, stelt de commissie vast. Veel hatelijke berichten blijven lang online staan, er is sprake van een aanzienlijk aantal aanvallen tegen moslims, moskeeën en homoseksuelen en tijdens voetbalwedstrijden klinken nog altijd antisemitische liederen en oerwoudgeluiden, aldus ECRI.

De overheid zou een actieplan moeten aannemen waarin duidelijk staat dat integratie van twee kanten moet komen, waarbij de hele maatschappij moet worden gemobiliseerd. Daarin zouden ook meetbare doelstellingen moeten staan over het tegengaan van discriminatie op de arbeidsmarkt, staat in het rapport.

ECRI adviseert politie en justitie intensiever contact te zoeken met minderheden, haatberichten sneller offline te halen en raciale profilering te voorkomen. Op onderwijsvlak is de aanbeveling te focussen op het verbeteren van de resultaten van kinderen van minderheden.

 

Lees verder bij de bron: geenstijl

Lees verder bij de bron: The Post Online

Lees verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Elektronische medische dossiers: 12 miljoen patiëntendossiers gehackt

Het is aan! ICC dient aanklacht tegen EU in wegens duizenden verdronken migranten