in , , , ,

Ongelooflijk: EU eist meer geld van Nederland na de Brexit

Mark Rutte van de Roverheid bew 550x350

Werkelijk onvoorstelbaar, maar het grijpgedrag kent geen enkele beperking:

Als de contributie van de Britten niet meer binnenkomt scheelt dat 13 miljard euro. Zo’n 750 miljoen daarvan zou voor rekening van Nederland komen. Nederland behoort nu al tot de grootste betalers, maar daar kan na een Brits vertrek uit de EU jaarlijks nog eens veertig euro per Nederlander bijkomen.

Dan moet er natuurlijk een knap stukje toneelspel (leugens) voor de kijkers thuis plaatsvinden, met de leugenmachine van VVD uiteraard weer voorop:

Regeringspartij VVD vraagt zich af of het wel zo’n vaart zal lopen. Kamerlid Anne Mulder (VVD) wijst erop dat Groot-Brittannië na de brexit wel toegang wil houden tot de Europese vrije markt. Daarvoor zullen ze moeten betalen” Als er dan nog een tekort overblijft moet Brussel maar bezuinigen, vindt hij. “Minder inkomsten betekent minder uitgeven.” De PvdA denkt er net zo over. “Wij gaan de rekening niet betalen”, zegt Kamerlid Marit Maij.

Eén ding staat als een volledig gegarandeerde zekerheid boven water: de EU gaat niet bezuinigen. Dat heeft het nog nooit gedaan (herinner alle naheffingen en bijbetalingen) en dat gaat het ook nooit doen. Daar zijn lange debatten over gevoerd, daar is veel gesteggel over geweest: ain’t gonna happen. De EU wil meer, niet minder, dus de EU krijgt meer, niet minder. De EU heeft de toekomst, de Nederlandse overheid is geschiedenis, de overdrachten naar de EU worden dus steeds frequenter en steeds groter. De wens van de EU, is wet voor Nederland, punt uit.

Herinner dat iedereen ook tegen het betalen van de EU naheffing was, eindeloze discussie, veel verontwaardiging, diverse debatten, maar Dijsselbloem boekte netjes het door de EU gewenste bedrag van 1,1 miljard euro extra gewoon over op de gewenste datum, voorzien van leugens over extra inkomsten.

De extra geëiste miljarden blijven jaar-na-jaar maar vliegen richting de EU. Inclusief misleiding, doofpot en bedrog daarover door de VVD. Ondertussen krijgen we wel elk jaar een extra naheffing van Minstens 600 miljoen euro. Er wordt niet eens meer over onderhandeld met de EU, en er wordt zelfs geen onderbouwing gevraagd! Grove nalatigheid dus.

Je mag als politieke partij uiteraard zeggen in de media wat je wilt, maar de betalingen aan de EU die staan uiteraard wel buiten kijf. Die moeten, het aangegeven bedrag, zonder vragen, op de aangegeven datum. En als de geschiedenis een indicator is, is het ook nog eens significant meer dan de nu gerapporteerde 750 miljoen. En dat geldt wordt ook altijd zo geweldig goed uitgegeven!

Nog een EU garantie: Leugens

Je kan altijd stoer roepen voor de kijkers thuis dat de EU maar moet bezuinigen. Gebaseerd op de recente geschiedenis weten we dus zeker: betalen gaan we. De Nederlandse overheid heeft nog nooit een bonnetje van de Europese Commissie weg onderhandeld. Dus waarom dan die eindeloze leugens en misleiding daarover?

SP’er Van Bommel wijt het aan de naderende verkiezingscampagne. “Als er verkiezingen aankomen roept men: ‘minder geld naar Europa’, maar als de verkiezingen geweest zijn tekent de nieuwe premier toch weer gewoon bij het kruisje.”

Precies, doorzie de eindeloze schijnheiligheid, leugens en misleiding nu toch eens van de volgzame partijen (PvdA en VVD) en de vaste volgzame gedoogpartijen van CDA, D66, GroenLinks, ChristenUnie en SGP die netjes het evangelie van de EU-politiek uitvoeren.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Trots Rutte Assher 1024x662 e1472976250949

Kabinet VVD/PvdA levert: “Trots op toename bijstandsgerechtigden”

5664167598 c1b0756f27 european internet

EU wil 700 miljard voor het toe-eigenen alle digitale markten van Europa