in ,

Ongevaccineerd in Italië? Geen stemrecht meer en niet meer op kandidatenlijst politiek

via Xandernieuws.net

Al in januari 2020, dus nog voor ‘corona’ überhaupt in Nederland was gearriveerd, schreven we dat de zogenaamde ‘pandemie’ wel eens een voorwendsel zou kunnen zijn voor het oprichten van een tirannieke wereldregering waarin er een compleet einde zal zijn gemaakt aan onze vrijheid, democratie en zelfbeschikking.

Hoewel de meeste mensen weigerden te geloven dat het ooit zover zou komen, hebben we deze waarschuwing nog vaak herhaald. Met reden, want kijk maar eens naar de full blown fascistische Apartheid maatregelen die in Europa worden genomen.

Zoals in Italië, waar ongevaccineerden nu de toegang tot stembureaus wordt ontzegd, en ongevaccineerden politici en parlementariërs niet meer op de kandidatenlijst van de Democratische Partij worden toegelaten.

Onder punt 8 van de ‘The Great Reset’ van het World Economic Forum wordt met bloemrijke termen over het zogenaamd overeind houden van de mensenrechten het einde van onze democratie aangekondigd.

Als het aan Klaus Schwab ligt heeft niemand straks ook nog maar iets te zeggen over zijn eigen leven, toekomst, gezondheid en zelfs lichaam.

Zoals bekend staan Sigrid Kaag en Mark Rutte, die Schwabs Great Reset letterlijk als ‘een hoopvolle toekomst’ omschreef, volledig achter deze lang geplande, en nu in uitvoering zijnde technocratische staatsgreep tegen onze samenleving en toekomst.

Geen prik = geen stem

De Italiaanse premier Mario Draghi, die als ECB president met jarenlange negatieve rente eigenhandig een forse nagel in de doodskist van de eurozone sloeg, laat zien wat deze echte agenda van de Covid plandemie en alle beperkende maatregelen is.

Nu het Covid paspoort officieel is ingevoerd in de EU, neemt Draghi de volgende tirannieke stap door dit paspoort niet alleen verplicht te stellen voor restaurants, evenementen en het openbaar vervoer, maar ook voor toegang tot stembureaus.

Met andere woorden: geen prik = geen stem.

Voormalig premier Enrico Letta (2013-2014) van de Democratische Partij PD, tevens voorzitter van de extremistische pro-EU denktank Institut Jacques Delors, heeft ondertussen aangekondigd dat ongevaccineerden niet meer op de kandidatenlijst worden gezet.

Het is een kwestie van tijd voordat de andere partijen in het parlement, en daarna ook andere EU landen, volgen.

‘100% vaccinaties om totale gehoorzaamheid af te dwingen’

De Europeanen hebben dan weliswaar ‘geen vuurwapens, maar ze kunnen op andere manieren terugvechten,’ geeft de ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Coronavirus Medical Hand  - spencerbdavis1 / Pixabay

Enge corona-minister de Jonge: coronavaccin is ‘gave uit Gods hand’

Vaccinatie dwang draait overuren: Overheid gaat inreizigers beboeten? Dat gaat nog leuk worden!