Menu

JDreport.com

De andere blik op het nieuws... Columns, Opinie, Alternatief en meer

in , , ,

Ongevaccineerde gaat het lastig krijgen: OMT wil “korte lockdown” én 2G systeem, bedankt SHEEPLE!

Het Outbreak Management Team dictatoriale experts wil dat het kabinet weer een zogenaamd “korte” lockdown aankondigt. Die zou dan twee weken moeten duren. Dat is al ziek genoeg.

Maar wacht, het wordt nog erger. Want de stalinisten in kwestie willen ook dat het 3G-systeem daarna wordt vervangen voor een 2G-systeem.

Dit betekent dus dat je dan geen toegang meer krijgt bij testen. Alleen gevaccineerden en officieel genezen mensen mogen er nog in.

Het is onbeschrijfelijk wat er gebeurt in Nederland en in de rest de wereld. En het ergste is dat we het allemaal gewoon accepteren. In het verleden waren onze voorouders met hooivorken en al naar Den Haag gegaan.

Maar wat doen wij? We accepteren het dictatoriale wangedrag de overheid óf we mopperen er een beetje over, en laten het daarbij.

Het gevolg: en De Jonge kunnen zo ver gaan als ze willen. Als ze Nederland willen veranderen in China aan de Noordzee dan kunnen ze dat probleemloos doen.

En nu komt het, dat is inderdaad de kant die we opgaan. Vorig jaar werd ons verteld dat “we” onze vrijheid zouden “terugkrijgen” als het overgrote deel de bevolking gevaccineerd werd.

Dat is het geval. Ruim meer dan 80% de volwassen is “geprikt.”

Maar wat stelt het nu? Dat er, aldus de NOS, toch weer een korte lockdown moet komen omdat het aantal besmettingen hoegenaamd zo enorm snel oploopt!

Theaters en bioscopen moeten dicht. Evenementen moeten geannuleerd worden. De sluitingstijden voor de horeca moeten worden aangepast. Groepgroottes moeten verkleind worden. Alleen scholen worden ietwat met rust gelaten als het aan het ligt.

Wat betreft 2G: op dit moment kunnen mensen die gevaccineerd zijn, die corona gehad hebben én als ze negatief getest zijn naar een café. Het wil daar een einde aan maken.

Alleen “genezen” en “gevaccineerd” mogen  ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Leave a Reply