in

Onrust onder de bevolking in Italië: migranten ontsnappen uit quarantaine

Covid-19 heeft een nieuwe draai gegeven aan het migratiedebat in : het gaat nu niet alleen om culturele verschillen en werk, maar ook om leven en dood.

Zondag en maandag wisten tientallen clandestiene , in Italië gekomen vanuit en , te ontsnappen uit opvangcentra in Sicilië. Ze hadden daar twee weken in quarantaine moeten blijven.

Burgemeesters op Sicilië sloegen alarm dat hun burgers zich niet meer veilig voelen, ook al bezwoeren de autoriteiten dat alle migranten waren getest en negatief bevonden. Dit voedt de intolerantie en het , schreef burgemeester Roberto Gambino van Caltanissetta aan de minister van Binnenlandse Zaken.

Daar ontsnapten zondag 184 mensen vanuit de opvang de stad in. Van hen zijn er inmiddels 140 weer aangehouden.

Minister Luciana Lamorgese besloot daarop naar de opvangcentra te sturen. Ook haalde ze een eerder plan uit de la om migranten zonder papieren die negatief zijn getest, in quarantaine te houden op veerboten voor de kust van Sicilië en van het kleine eilandje Lampedusa.

Er zijn dit jaar ruim twaalfduizend migranten over zee aangekomen in het zuiden van Italië. Ruim een derde van hen komt uit ….

Lees verder bij de bron: NRC


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
7 maanden geleden

Dat satansgebroed meteen retour sturen. Ze blijven doen wat zij willen en zullen zich nooit aanpassen

Shadow1100
7 maanden geleden

Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
 
Een blik op de EU stukken:
Legale migratie
11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
 
https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

Matt
7 maanden geleden

“tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;”

En laat hier nu net de HellGates foundation volop mee bezig zijn met hun experimentele vaccins met DNA codes erin (betalen door met je hand, met minichips erin tegen een scanner te houden) op de bevolking in West Afrika en het uiteindelijk doel om 7 miljard mensen te vaccineren.
Daarom heeft de EU dus de regels met GMO experimenten “tijdelijk” versoepeld.

Zulk weer hebben we nog nóóit gehad – nietwaar?

Noorwegen heeft zijn koudste zomer in 60 jaar en andere feiten die de MSM u niet vertellen