in , , ,

Onthulde Pfizer-documenten bevestigen vaccinatieholocaust: Sterftecijfer proefpersonen was 3,7%!

1400680 it the clown wallpaper vaccin

S

inds de Corona-zwendel volgt het ene schandaal het andere op en de omvang van de misdaad wordt met de dag onvoorstelbaarder, bericht Jan Walter.

Volgens de Tagesanzeiger betrof het eerste schandaal de eenzijdige verkoopcontracten die Pfizer met de kopers had gesloten:

De Amerikaanse farmaceutische reus beveiligt zijn recordwinsten uit de verkoop van vaccins met eenzijdige contracten, zo blijkt uit openbaar geworden documenten.

Pfizer heeft met succes afgedwongen dat de contracten tien jaar geheim moeten blijven. Zij mogen in geen geval geschorst worden. De aankoopverplichting blijft bestaan, zelfs als er succesvolle kuren tegen Covid-19 gevonden worden.

In geval van schadeclaims, bijvoorbeeld wegens bijwerkingen, zijn de kopers, d.w.z. de staten, aansprakelijk. Bovendien moeten de staten, volgens de contracten, zelfs de juridische verdediging van Pfizer overnemen en betalen. Enkel New York wordt aangewezen als de plaats van jurisdictie.

Volgens de Tagesschau hebben de verknoeide goedkeuringsstudies van Pfizer al het volgende schandaal veroorzaakt:

Verkeerd gelabelde monsters, verkeerd opgeslagen vaccin, vertraagde reacties op bijwerkingen: de beschuldigingen van een klokkenluider over een onderzoek naar het vaccin van Biontech/Pfizer zijn lang. (…)

Geen wonder dat Pfizer de toelatingsstudies niet wilde vrijgeven. Maar – godzijdank – heeft volgens Reuters een Texaanse rechter, die in 2019 door president Trump benoemd is, de ruggengraat gehad om de vrijlatingsperiode van 75 jaar terug te brengen tot ongeveer 8 maanden. Sinds april heeft de FDA dus 55.000 bladzijden bewijsmateriaal per maand moeten vrijgeven, en de inhoud is meer dan explosief, volgens de eerste analyse.

Dr. Naomi Wolf en haar team hebben de documenten (enkele tienduizenden bladzijden) geanalyseerd. Op 23 april besprak zij enkele van de bevindingen met Steve Bannon; waaronder het feit dat de eerste gegevens van Pfizer een sterftecijfer van 3,7 procent te zien gaven en een aanzienlijk hoger percentage ernstige verwondingen door het vaccin: (zie Rumble)

Van het totale aantal patiënten – meer dan 42.000 – dat Pfizer onderzocht, stierf 3,7 procent.

Dr. Wolf legde uit dat Pfizer ook tienduizenden eerste meldingen van ernstige bijwerkingen (waaronder sterfgevallen) niet had bekendgemaakt en zelfs zo ver was gegaan dat het belangrijke informatie van de FDA zwart had gemaakt.

Bijna de helft van de gevallen wordt vermist.

Volgens een verslag van Pfizer zijn van de 42.086 gevallen die als relevant waren aangemerkt, er 20.761 niet onderzocht.

Zij worden niet opgevolgd. En toch werden zij op het ogenblik van het verslag als “niet teruggevonden” aangeduid. Wij weten dus niet wat er met hen gebeurd is.

Wolf verklaarde verder dat veel gegevens uit de Pfizer-documenten ontbreken en dat bijna de helft van de vervolgverslagen die de farmaceutische onderneming zelf als relevant heeft aangemerkt, onvolledig is.

Dit zijn meldingen van mensen die ziek zijn, ze zijn niet hersteld, er is iets mis, ze lijden… Maar oeps, Pfizer – u weet wel, “hond heeft mijn huiswerk opgegeten” – het is gewoon weg. Die verslagen zijn verdwenen.

Waar het op neerkomt: uit de documenten van Pfizer die onder het gerechtelijk bevel zijn vrijgegeven, blijkt dat de experimentele mRNA-vaccins nooit goedgekeurd hadden mogen worden. Zowel de fabrikanten als de regelgevende instanties waren aantoonbaar op de hoogte van het onaanvaardbare risico.

Verder bieden de gegevens een plausibele verklaring voor de enorme toename van het sterftecijfer sinds de invoering van de massavaccinatie. Volgens een hartverscheurende analyse van Life Site News hebben de VS in het laatste kwartaal van 2021 volgens de officiële gegevens een recordaantal plotselinge en onverwachte sterfgevallen gezien onder jongeren die weinig tot geen last hadden van de vermeende pandemie zelf.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
p051292 556558 0

WEF ‘Young Global Leader’ Macron introduceert digitaal ID-systeem in Frankrijk, dagen na “gewonnen” verkiezingen

6780692

Meer bewijs van de Matrix: Informatie lijkt vijfde element van het universum te zijn