in , ,

Onverklaarbare statistieken in het supervaccinatie jaar 2021: bijna 2x meer sterfgevallen onder jongeren

MAssengraeber Friedhof grabkreize pixabay montage

D

EuroMOMO (European Mortality Monitor) laat verbijsterende dingen zien. Deze officiële bron van sterftestatistieken in Europa is boven elke twijfel verheven en wordt in Europa als absoluut serieus en betrouwbaar beschouwd. Nu zijn daar statistieken die zeer tot nadenken stemmen.

Verbazingwekkend sterke stijgingen van het aantal sterfgevallen onder mensen jonger dan 75 jaar doen sterk vermoeden dat er (een) doodsoorzaak(en) is (zijn) die voorheen niet bestond (bestonden).

Zelfs in het “pandemiejaar 2020” waren er niet zoveel sterfgevallen, vooral onder jongeren, schrijft Niki Vogt.

Het genoemde EuroMOMO presenteert onder elkaar verschillende statistieken, die elk de sterfte in verschillende leeftijdsgroepen aangeven. De laatste drie jaren worden geregistreerd, maar u kunt zes jaren tot en met 2021 instellen onder “jaren” aan de linkerkant en de sterftecijfers van de verschillende leeftijdsgroepen precies per kalenderweek met de muisaanwijzer op de curve visualiseren.

Als we naar de sterftecurve voor alle leeftijdsgroepen kijken, zien we dat de donkerblauwe curve in 2020 tegen het einde van het jaar een piek vertoonde, ver boven die van 2018 en 2019. Men zou kunnen veronderstellen dat dit te wijten is aan de Coronapandemie, maar dat zou in tegenstelling staan tot de eerste Covid-golf, want in de eerste twaalf weken van 2020, toen de pandemie zich als een lopend vuurtje verspreidde en de intensive care-capaciteiten overbelast zouden zijn, glijdt de donkerblauwe 2020-dodentellingcurve net boven de nullijn. Nou, het bleek later dat het niet waar was van de overbelaste intensive care-capaciteiten.

De curve van het Europese aantal sterfgevallen in 2020 gaat echter pas echt omhoog in de 43e week, d.w.z. de laatste week van oktober, wanneer het griepseizoen traditioneel tot bloei komt. Het is echter aanzienlijk meer uitgesproken dan in 2019 en 2018. We vergelijken hier respectievelijk de weken 39 van 2020 en 2021 omdat er dit jaar nog geen cijfers na week 39 zijn.

Hier zien we ook wie deze sterftecijfers het hardst treffen en wat het verschil is tussen het pandemiejaar 2020 en het vaccinatiejaar 2021:

Euromomo 1 11zon

 

Afbeelding hierboven: screenshot Euromomo. Statistieken van het aantal sterfgevallen in Europa per leeftijdsgroep in 2019 (grijze lijn), 2020 (donkerblauwe lijn) en 2021 (lichtblauwe lijn). Op de oorspronkelijke Euromomo website kunt u de muisaanwijzer langs de lijnen bewegen en het exacte aantal sterfgevallen per week zien.

Iets heel vreemds valt de waarnemer van deze statistieken op:

  • In 2020 waren er tussen 15-44 jaar 2.208 sterfgevallen tegen 4.046 (2021)
  • In 2020 waren er tussen 45-64 jaar 16.531 sterfgevallen tegen 28.645 (2021)
  • In 2020 waren er tussen 65-74 jaar, 29.481 sterfgevallen tegen 46.097 (2021)
  • In 2020 waren er tussen 75-84 jaar 65.063 sterfgevallen tegen 61.760 (2021)
  • In 2020 waren bij de 85-plussers 110.818 sterfgevallen tegen 64.969 (2021)

Vooral in de eerste drie leeftijdsgroepen in heel Europa zijn de sterftecijfers dit jaar, het vaccinatiejaar 2021, sterk gestegen ten opzichte van het “rampzalige pandemiejaar” 2020, met bijna een verdubbeling onder jongemannen van 15-44 jaar. Dat is een stijging van 79,2 procent! En in het leeftijdscohort tussen 45 en 64 jaar is dat bijna evenveel, namelijk 69,8 procent.

En in de categorie 65-74-jarigen is het ook een stijging met 54,7%. Dat is enorm!
Alleen boven de 75 jaar daalt het aantal sterfgevallen, maar dat is geen wonder gezien het ongelooflijke aantal sterfgevallen vorig jaar onder 75-plussers.

Hoe is dit mogelijk? Na bijna een jaar vaccinatie? Dit is gewoon schokkend. Het sterftecijfer is dus in het drukke vaccinatiejaar overal massaal gestegen, waarin meer dan 60% is ingeënt, en in sommige landen zelfs 80%, ten opzichte van 2020 (behalve onder de hoogbejaarden).

De sterke stijging van het aantal sterfgevallen onder jongeren is bijzonder beangstigend:
In 2019 bedroeg het dodental in Europa in week 39 tussen 15 en 44 jaar nog 754. In 2021, hebben we nu 4.046 doden! Dat is 5,4 maal. Meer dan vijf keer zoveel jongeren zijn ondanks de vaccinatie in die week gestorven – en vanaf week 23, waar de curve steiler omhoog gaat, is ook ongeveer het tijdstip waarop velen van de 18-jarigen al gevaccineerd waren. Toeval?

De statistieken voor de leeftijdsgroep van 0-14 jaar zijn bijzonder opvallend. De curve voor het pandemiejaar 2020 (donkerblauw) is lager dan de curve voor 2019, die aan het eind vrij plotseling stijgt. Maar in 2020, het pandemiejaar, daalt de sterftecurve onder nul tot min 19, wat waarschijnlijk betekent dat er aanzienlijk meer sterfgevallen waren bij de geboorte (wat niet mogelijk is in andere leeftijdsgroepen). In 2021, het vaccinatiejaar, is de lichtblauwe curve in week 16 bij -154. Wat niet zo verwonderlijk is, want dit zijn de baby’s die in de eerste lockdown, in het najaar van 2019, zijn verwekt. Vanaf week 21 neemt het sterftecijfer bij jongens weer toe en vanaf dan gestaag verder.

In de leeftijdscategorie 75+ is wel een verbetering zichtbaar, zij het een zeer kleine. Gezien het hoge sterftecijfer in deze leeftijdsgroep in 2020 en de vaccinatiecampagne in heel 2021, is een aanhoudend hoog sterftecijfer in deze reeds zwaar gedecimeerde leeftijdsgroep zeer zorgwekkend.

En dat na driekwart jaar vaccinatie tegen Covid. Maar aangezien geen enkele andere nieuwe en ernstige factor in het leven van de grote massa’s in Europa – afgezien van Covid, de vaccinatie ertegen en de lockdowns – is binnengedrongen, is het zeer waarschijnlijk dat er een rechtstreeks verband bestaat met deze reeks problemen.

Covid was een factor in 2020. Daarover bestaat geen onenigheid. Maar de situatie zou aanzienlijk moeten zijn verbeterd als gevolg van de vaccinatie, vooral omdat de “kwetsbare groepen” van hoogbejaarden in 2020 grotendeels aan de pandemie zijn bezweken. Dit jaar zou het meer resistente deel van de samenleving, dat nu ook “geïmmuniseerd” is, het grotendeels moeten hebben overleefd. Het totale sterftecijfer zou zelfs gedaald moeten zijn. Het tegenovergestelde is gebeurd.

Er is geen reden om aan deze cijfers te twijfelen. Zij zijn niet alleen van toepassing op een regio waar iets is misgegaan. Ze zijn samengesteld uit 24 Europese landen en netjes op een rijtje gezet. Het is een pan-Europees probleem. En laten we niet vergeten: de landen in Europa met de hoogste vaccinatiegraad (IJsland, het Verenigd Koninkrijk, Gibraltar) hebben ook de hoogste aantallen gevallen. Kan dit ermee te maken hebben?

Het is denkbaar dat het niet de inentingen zijn maar de gevolgen van de lockdowns. Maar die zijn dan zo verwoestend dat ze erger zijn dan de ziekte waartegen ze geacht worden bescherming te bieden. Dan moeten de lockdowns en beperkingen onmiddellijk worden opgeheven.

Of het is de vaccinatie, die niet alleen eenvoudigweg geen bescherming biedt, dat zou slechts ongeveer dezelfde aantallen opleveren als in 2020. Maar niet zo’n massaal verhoogd sterftecijfer. Dan zou dat betekenen dat vaccinatie erger is dan de Covid-19 pandemie en zou vaccinatie onmiddellijk moeten worden stopgezet.

Of het is beide. Dan zou je met beide onmiddellijk moeten stoppen. In ieder geval heeft de Covid-strategie van de regeringen in de EU een volkomen averechts effect gehad. En het heeft honderdduizenden extra doden veroorzaakt. Maar misschien komen de media met een nieuwe argumentatietruc en een interpretatie van deze vernietigende cijfers waarbij de paar overgebleven ongevaccineerden opnieuw de schuld krijgen van de hele zaak……

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stadermann 1007221564 scr

Wist je dat bij het vaccineren van kinderen artsen vaak in strijd met de wet handelen?

rocket ship going up

China testte nieuwe hypersonische nucleaire raket die de AARDE in een lage baan omcirkelde