in , ,

Onwetende bevolking voor de gek gehouden: Bayer Exec bekent op video dat mRNA vaccins eigenlijk ‘gentherapie’ is

pexels rodnae productions 7979094

Big Pharma-bedrijven hebben de wereldwijde pandemie gebruikt om het publiek te misleiden om experimentele mRNA-gentherapie te nemen, heeft een topman bekend.

Tijdens de opening van de World Health Summit 2021 afgelopen november, bekende de voorzitter van de Bayer Pharmaceuticals Division Stefan Oelrich dat als het publiek niet in een staat van angst was gehersenspoeld, de experimentele injectie door de meeste mensen niet zou zijn genomen.

“We nemen echt die sprong om innovatie te stimuleren – wij als bedrijf, Bayer – in cel- en gentherapieën”, verklaarde Oelrich.

“Uiteindelijk zijn de mRNA-vaccins een voorbeeld voor die cel- en gentherapie”, bekende Oelrich.

“Ik zeg altijd graag: als we twee jaar geleden publiekelijk hadden ondervraagd – ‘zou je bereid zijn om een ​​gen- of celtherapie te nemen en het in je lichaam te injecteren?’ – zouden we waarschijnlijk een weigering van 95% hebben gehad, ” zei hij en voegde eraan toe: “Ik denk dat deze pandemie de ogen van veel mensen heeft geopend voor innovatie.”

“Onze successen in deze 18 maanden (de duur van de COVID-pandemie) zouden ons moeten aanmoedigen om ons veel meer te concentreren op toegang, innovatie en samenwerking om gezondheid voor iedereen te ontketenen, vooral als we binnenkomen, bovenop al het andere dat gaande is, een nieuw tijdperk van de wetenschap – veel mensen praten in deze context over de Bio-revolutie.”

Infowars.com meldt: LifeSite News vergeleek de uitspraken van Oelrich met die van Klaus Schwab, de oprichter van het globalistische World Economic Forum, over de ‘Great Reset’.

“We moeten ons ook richten op wat maatschappelijk verantwoord is buiten Europa en daar duurzaam handelen. We hebben het afgelopen jaar beloofd om nog eens honderd miljoen vrouwen toegang te geven tot anticonceptie in de wereld. We hebben dit jaar 400 miljoen geïnvesteerd in nieuwe fabrieken die zich toeleggen op de productie van langwerkende anticonceptiemiddelen voor vrouwen in lage- en middeninkomenslanden … Samen met Bill en Melinda Gates werken we nauw samen aan initiatieven voor gezinsplanning,” zei Oelrich, wat impliceert dat een van de methoden om een ​​’duurzame’ wereld te bereiken is door het aantal geboorten te verminderen en vervolgens daardoor de wereldbevolking te verminderen.

De woorden van Oelrich weerspiegelen een vergelijkbare agenda als de beruchte ‘Great Reset‘, een radicaal socialistisch plan ontworpen door globalistische elites, dat één keer per jaar bijeenkomt op het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, dat ‘probeert ‘op de resetknop te drukken‘ van de wereldeconomie.”

In de aankondiging van het Great Reset-initiatief heeft het WEF ook de COVID-19 “pandemie” gecrediteerd omdat het hen in een gunstige positie heeft gebracht om naar hun wereldwijde revolutionaire doelen te marcheren.

“COVID-19-lockdowns kunnen geleidelijk aan afnemen, maar de bezorgdheid over de sociale en economische vooruitzichten van de wereld neemt alleen maar toe. Er is goede reden om ons zorgen te maken: er is al een scherpe economische neergang begonnen en we zouden kunnen worden geconfronteerd met de ergste depressie sinds de jaren dertig. Maar hoewel dit resultaat waarschijnlijk is, is het niet onvermijdelijk’, schreef de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, in juni 2020.

Ondanks dat artsen en wetenschappers openlijk toegeven dat de mRNA-vaccins het DNA van een persoon fundamenteel veranderen op moleculair niveau, blijven factchecksites zoals Politifact en het Poynter Institute volhouden dat dit niet het geval is.

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Awareness Of Brussels EUs Nazi Roots 960x540

Recht in je smoel: Oekraïne-‘strijder’ Rutte gebruikt Oekraïense nazi-saluut uit Tweede Wereldoorlog in steunbetuiging

2014 geslaagde coup in Oekraine

Oekraïens neo-NAZI-vakantiekamp voor jongeren..!