in , , ,

Onze terreurbestrijder NCTV: Duizenden IS-fans in Nederland

Nederlandse jihadisten verkondigen weer volop hun boodschap op straat. Ook op draait de propagandamachine.

Dat schrijft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in het halfjaarlijkse dreigingsbeeld.

Jihadisten vissen ook meer in de vijver van salafisten. Er is een vermenging. De NCTV waarschuwt voor het ’niet-gewelddadige verspreiden van een boodschap van haat tegen het Westen en de voortdurende ondergraving van onze democratische waarden en rechtsstaat.’

Het aantal IS-geïnspireerde in is weliswaar sterk afgenomen sinds vorig jaar, van de jihadistische beweging in Nederland gaat onverminderd een geweldsdreiging uit. Bovendien is de beweging groot.

De NCTV schat het aantal jihadfans in Nederland op enkele duizenden.

„Rond 2010 werd geconstateerd dat die beweging niet meer zoveel voorstelde. Niemand hield het toen voor mogelijk dat het jihadisme in Nederland zo sterk zou groeien.”

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld Wordt Wakker
2 jaren geleden

“Niemand had er rekening mee gehouden dat het aantal jihadisten zo sterk zou toenemen” zegt de overheid. Duhhh, de burgers hebben altijd geweten dat immigratie van mensen uit een andere cultuur die niet willen integreren vragen om problemen is. Dat weten ze al 55 jaar !!!!!!
Pim Fortuyn werd vermoord door de CIA omdat hij openlijk meldde dat de integratie van Marokkanen en Turken was mislukt en dat de balans 80 miljard negatief stond.
Dat de overheid/regering toch die weg is gegaan getuigt van een onnozelheid die niet is voor te stellen door burgers die dagelijks op straat lopen en zich zo langzaam in een ontwikkelingsland wanen. De overheid wil de eerlijke misdaad statistieken en de kosten niet eens weer te geven … wat in feite discriminatie van de eigen bevolking is. Het zijn de hard werkende burgers van NL die voor de kosten opdraaien en als die kritiek hebben worden ze afgescheept en aan de kant geschoven.

De NL regering is op een heel vreemde manier bezig en onherkenbaar veranderd ten kwade. Ik vertrouw Rutte CS voor geen cent net zo min als Merkel (bekend Illuminati lid) en Macron (ook Illuminati).
Wil de zaak niet nog verder escaleren is het hoog tijd dat de burgers in actie komen en op komen voor hun land, hun cultuur, hun normen en waarden en alles wat is opgebouwd in vele honderden jaren.
Meerdere leden van mijn familie gaven hun leven voor de vrijheid van dit land. Wij mogen dit land niet zomaar verloren laten gaan door wanbeleid van een corrupte Rutte CS regering.

Onbeperkte migratie: er is geen weg meer terug!

Hoge Raad accordeert uitwisseling AIVD met NSA en GCHQ