in , , , , ,

Onzichtbare tattoo ontwikkeld om ‘100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

Researchers van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben een methode ontwikkeld waarmee -in eerste instantie- 100% verplichte vaccinaties kunnen worden afgedwongen. Iedereen die gevaccineerd wordt krijgt gelijktijdig in de huid een soort onzichtbare tatoeage bestaande uit halfgeleidende kristallen geïnjecteerd, die oplichten bij infrarood licht.

Deze kristallen zijn een ‘brandmerk’ dat de persoon zijn vaccinaties heeft gehad, maar kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het opslaan van medische gegevens en voor algemene identificatie doeleinden.

Hoe goed een papieren- en/of elektronisch registratiesysteem ook is, er zijn altijd mensen die een manier bedenken om zich aan zo’n autoritair systeem te onttrekken. Daarom ontwikkelden de wetenschappers deze onzichtbare ‘tattoo’, die in je huid zit en niet te verwijderen is.

De ‘tatoeage’ bestaat uit minuscule kwantum kristallen die licht reflecteren, en onder infrarood licht opgloeien. Ze worden met high-tech oplosbare micronaalden in je huid gespoten. De technologie is al op ratten en menselijke lijken getest.

Kinkhoest uitgebroken op school met 100% gevaccineerden

Het MIT onderzoek werd gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation. De multimiljardair, oprichter van Microsoft, heeft de persoonlijke ambitie om iedereen te vaccineren en ook in de Derde Wereld ziekten zoals polio en de mazelen uit te roeien. Althans, dat is de officiële filantropische verklaring.

Dat vaccins op zijn best onbetrouwbaar zijn blijkt maar weer eens in Texas, waar op een school met een vaccinatiegraad van 100% kinkhoest is uitgebroken – wat volgens de overheid en ‘Big Pharma’ dus onmogelijk zou moeten zijn. Artsen ‘staan voor een raadsel’ waarom steeds meer kinderen toch ziek worden (2).

Vooral in (Derde Wereld) landen, waar registratie- en controlesystemen van de overheid veel minder zijn ontwikkeld, is de onzichtbare ‘tattoo’ een eenvoudige methode om te controleren of iemand al gevaccineerd is (en met welke vaccins). Een simpele scan van iemands hand, arm of schouder volstaat om in één klap alle gegevens af te lezen.

Bewakingscamera’s sporen weigeraars zo op

Er is weinig fantasie voor nodig dat deze technologie gebruikt gaat worden om iedereen te vaccineren, ook de weigeraars. Met infraroodscanners –bij de overheid, in onderwijsinstellingen en bedrijven, en wellicht zelfs gewoon op straat-, een optie waar de meeste moderne bewakingscamera’s al van zijn voorzien, zullen alle ‘dissidenten’ er meteen worden uitgepikt en gevolgd.

Nog een stapje verder: worden opgepakt om tijdens een zogenaamde ‘medische noodtoestand’ onder dwang alsnog te worden ingeënt.

Onzichtbaar ID-bewijs

Volgens de wetenschappers kan de ‘onzichtbare’ identificatiemethode ook worden gebruikt voor  …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Integreren kun je leren!? Petitie massaal getekend om meisjes in vol islamitisch gewaad te laten gymmen

Binnenkort krijgt u weer het ‘verzoek’ om uw belastingaangifte in te vullen …