in , , ,

Ook al de schuld van Trump: VS brengt als enige de CO2 uitstoot terug, EU stoot juist meer uit!

geralt / Pixabay

Dat de in haar onbetaalbare, ideologische verdwazing met het akkoord van Parijs de in het ongeluk stort wordt weer bewezen.

De Amerikanen brengen hun CO2 uitstoot terug van 2016 naar 2017 met 2,7% (42 mln. ton) maar de EU stoot juist 40 mln. ton meer CO2 uit!

Toen uit het akkoord van Parijs stapte stond de -miljonair Al Gore klaar om te vertellen dat de USA ‘het doodvonnis over de wereld had geveld’.

Al Gore heeft zelf zijn honderden miljoenen veilig op de bank staan en is nu in een iglo op de gaan wonen, reden waarom hij niet bereikt kan worden met dit belangwekkende nieuws dat ‘science is not settled’.

Dit komt van de Environmental Protection Agency (E.P.A.) – behalve de iglo.

Onder Trump’s zijn ’s verstikkende restricties op het bedrijfsleven drastisch afgenomen, met name op milieugebied hetgeen miljarden Dollars uitspaart en aantoont dat Obama’s destructieve bureaucratische insnoering van het bedrijfsleven totaal onproductief was.

Juist door…

Lees verder bij de bron: Sta-Pal


Onder Trump lijkt alles maar dan ook alles op te bloeien in de het enige nadeel is de opbouwende schuld… Maar goed dat was onder zijn voorgangers ook het geval.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Syriër opgepakt die terrorist blijkt te zijn, met vals paspoort en verzonnen naam asiel verleend

Inloggen met je brein stap dichterbij, handig en verstandig?