in , , , ,

Ook D66-vliegtaksfan Rob Jetten vliegt aan de lopende band de hele wereld over

ThePixelman / Pixabay

Rob Jetten is er duidelijk over: hij duldt geen (al dan niet gespeelde) tegenspraak van de over het Klimaatakkoord. De zal en moet hoger belast worden voor het zogenaamde effect wat hij op het heeft.

Onder anderen door een vliegtaks, die moet zorgen dat we minder gaan vliegen.

Maar zelf het goede voorbeeld geven? Haha, ho maar. Eeuwige passagier Rob Jetten blijft zelf lekker de hele wereld overvliegen in kerosinevretende gevaarten.

Een compilatie van onze roze kameraden over de strapatsen van onze favoriete androïde partijleider Rob Jetten. Het lijkt erop dat hij niet alleen heel vaak zichzelf herhaalt, maar ook dat hij heel vaak op het vliegveld te vinden is.

In de Tweede Kamer pleit Rob Jetten voor een vliegtaks, om vliegen duurder en onaantrekkelijker te maken. Dat moet zorgen dat minder mensen de of de Boeing pakken. Volgers van de D66-parlementariër hebben zijn imposante reisschema gereconstrueerd en constateren:

die Rob is bijna vaker in het buitenland te vinden dan in

Dw4NQpfXgAAmC_2.jpg large

 

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/over-die-spijbelende-klimaatmeisjes-ze-vlogen-zelf-de-halve-wereld-rond-met-hun-uitjes/

 

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Politieke Flop
2 jaren geleden

Hoog tijd om deze “wijsneus” eens stevig aan de tand te voelen waarom die klimaat taks zo belangrijk is maar meer nog wat hijzelf weet over CO2.
Er zit 0.035 % CO2 in lucht en planten moeten CO2 hebben om te kunnen bestaan. Planten absorberen die CO2 waarbij zij de C gebruiken voor de groei en de O2 wordt afgegeven aan de lucht. Dat dit percentage zo laag is geeft aan dat planten tegen uithongeren aanzitten !
DIT HELE CO2 VERHAAL IS EEN HOAX OM TE BURGERS BANG TE MAKEN EN GELD UIT DE ZAK TE KUNNEN KLOPPEN. Zoek op internet !!!!
Ik wed dat deze jongeman geen benul heeft van wiskunde, fysica, thermodynamica, biologie, scheikunde etc. Typisch zo’n figuur waar er helaas al zoveel van rondlopen in dit land en in onze regering. Walgelijk !
Vlotte babbel en fijn reizen op kosten van de burgers maar ze slaan nog geen deuk in pakje boter.
Ik mag hopen dat de kiezers deze schertsfiguur en D66 zo snel mogelijk afserveren …..

Klimaatakkoord legt ook uw stukje vlees aan banden: ‘Nog maar twee keer per week’

Een hedendaagse auto verbruikt gemiddeld 39% méér brandstof dan verteld