in , , ,

Ook dat nog: ISIS-extremisten infiltreren Europa, vermomd als asielzoekers

“ISIS-militanten zijn van plan om, vermomd als , Europese landen te infiltreren”, melden Amerikaans inlichtingendiensten. Zij beweren deze informatie te hebben verkregen door niet versleutelde communicatie van de leiders van het kalifaat te onderscheppen”.

De extremistisch militante organisatie probeert zo veel mogelijk het gebruik van vliegtuigen te vermijden als gevolg van strenge veiligheidsvoorschriften. “Daarom maken ze, als alternatief gebruik van vervoer over de grond”, vertelde “Bild Am Sonntag, een Duitse nationale zondagskrant.

Vermomd als vluchtelingen uit ë steken zij de grens over naar Turkije om vervolgens met behulp van valse paspoorten verder te reizen naar Europese landen. Bild An Sonntag schreef: “Omdat er chaotische omstandigheden zijn aan de Syrisch Turkse grens is het bijna onmogelijk om uit de golf van vluchtelingen ISIS-terroristen eruit te kunnen pikken”. Vanwege het feit dat er iedere dag honderden vluchtelingen de Syrisch-Turkse grens oversteken hebben de jihadisten een goede kans om in de menigte onopgemerkt te blijven.

Eén van de belangrijkste doelen van ISIS blijft Duitsland. Een ambtenaar van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken zegt tegen de krant: “Duitsland bevindt zich in de ‘focus' van het jihadistisch , maar er zijn momenteel geen concrete aanwijzingen voor aanvallen”. De Duitse veiligheidsdienst zegt dat ongeveer 450  Duitse extremisten reisden richting Syrië, waarvan er inmiddels 150 zijn teruggekeerd naar Duitsland.

Aan de hand van het bovenstaande scenario komt een bericht van de NOS van op 26 september misschien wel in een héél ander daglicht te staan.

Lees verder via Gewoon-Nieuws.nl.

 

Foto via Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Code rood bij Nederlandse politie in Wassenaar wegens stickers, niets belangrijkers te doen?

Europarlement dwingt Juncker tot herverdelen portefeuilles eurocommissarissen, voor de schijn dat wel weer