in , , , ,

Ook Europese Commissie wil nu goud en cash in beslag gaan nemen

Na de niet aflatende aanvallen op contant geld, wordt nu steeds meer de aandacht gericht op het bezit van .

De “terroristen” slaan overal toe en wij moeten alles in het werk stellen om deze boemannen te stoppen. Wat ze er dan nooit bij vertellen, is dat ze die boemannen zelf hebben gemaakt om de bevolking zover te krijgen dat ze vrijwillig alles opgeven.

De aanleiding (kuch): De terroristische aanslag op de kerstmarkt in Berlijn.

Dat was precies het excuus dat de nodig had om paal en perk te stellen aan contant geld en goud dat de binnenkomt en verlaat.

Met de nieuwe regels die men nu wil gaan invoeren, kan er worden opgetreden door douanebeambten tegen contant geld en prepaid kaarten die per post of als pakketje worden verstuurd.

Met een uitgestreken gezicht vertellen leden van de Europese Commissie dat een aantal van de recente werd uitgevoerd door terroristen die geld zouden hebben ontvangen van criminele netwerken buiten Europa.

Het zal niet blijven bij contant geld en goud, want ook Bitcoin staat op het verlanglijstje, omdat deze zouden zijn gebruikt bij de aanslagen in Parijs.

Verder overweegt de Europese Commissie een systeem op te zetten dat vergelijkbaar is met het Amerikaanse financiële opsporingsprogramma voor terroristen TFTP.

Het Terrorist Finance Tracking Program is een programma dat in opdracht van de Amerikaanse regering door het United States Department of the Treasury (ministerie van Financiën) en de CIA is opgezet in het kader van de strijd tegen het . Vanaf 2001 controleerde het alle transacties die via SWIFT werden uitgevoerd. De Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT) is een internationale organisatie voor het verzenden van financieel berichtenverkeer.

Hier weer een prachtig voorbeeld van hoe de false flag van 9/11 is gebruikt om de Amerikaanse overheid ongekende macht te geven.

Op 28 juni 2007 heeft de Europese Commissie besloten dat het rechtsgeldig is dat SWIFT de financiële transactiegegevens van Europese burgers afgeeft aan de Amerikaanse United States Department of the Treasury. Dit besluit is genomen nadat bij onderhandelingen overeengekomen was dat SWIFT en het Amerikaanse Treasury Department deelnemen aan het Safe Harbour-programma, waarbij beloften zijn gedaan om de Europese privacyrechten voldoende te respecteren. Onder de rechtsgeldigheid vallen alle financiële transacties, ook wanneer deze niet gerelateerd zijn aan de Verenigde Staten.

Dus, als jij wat geld overmaakt naar je nichtje in Duitsland, dan worden die gegevens keurig aan de Amerikanen verstrekt.

Juncker en Timmermans overwegen dus nu om eenzelfde systeem in te voeren voor de Europese Unie.

De 28 lidstaten zijn uiteraard unaniem akkoord gegaan met de plannen van de Europese Commissie en hoewel deze nog parlementair moeten worden goedgekeurd door de lidstaten, is dat in de praktijk nooit meer dan een wassen neus.

Bij de voorstellen zitten ook maatregelen die het mogelijk maken om financiële middelen van terroristen te bevriezen en in beslag te nemen. Het gaat nog een stap verder, want ze mogen dan ook financiële middelen van mensen in beslag nemen van wie men vermoedt dat ze contacten hebben met criminelen.

Mensen die betalingen willen doen met een prepaid kaart voor een bedrag hoger dan 150 moeten zich voortaan identificeren. Kortom, ze kunnen dadelijk alles boven de 150 euro in beslag nemen zonder dat daar een aan te pas komt. Of het nu contant geld is, Bitcoins, edelmetalen zoals goud of een prepaid kaart, al deze zaken kunnen in beslag worden genomen als je verdacht bent.

En je bent al verdacht als je één van bovengenoemde zaken in je bezit hebt en dus de uitkomst is niet zo moeilijk.

Lees verder via de Bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

CIA-agent: “Alles wat we over Saddam Hoessein dachten te weten, was fout” en zo is “IS” ontstaan

Reality Check: Die ‘gematigde’ rebellen in Syrië zijn in werkelijkheid jihadisten