in , , ,

Ook Israël erkent dat het terroristen bewapend heeft in Syrië

busted 1546279409
d97jro / Pixabay

De personeelschef van IDF erkent dat Israël de terroristen in Syrie heeft bewapend om de regering van  Al-Assad te bestrijden.

Gadi Eisenkot, bevestigde wat in de nietmainstream media al jaren circuleerde: Israël heeft terroristen in Syrië bewapend voor oorlogvoering tegen de regeringstroepen van het land.

De terroristen werden bewapend voor “zelfverdediging”, zegt Eisenkot.

In september onthulden rapporten dat Israël geld en wapens leverde aan minstens 12 terroristengroepen in Zuid-Syrië. De leiders van de groeperingen hebben geld ontvangen om wapens op de zwarte markt te kunnen kopen. Naast de financiering van de groepen zelf, heeft elke terrorist persoonlijk 75 dollar aan “loon” per maand ontvangen.(dat doet Rutte ook)

Van de terroristen werd ook verwacht dat ze door Israël bezette Golanhoogten van vijanden schoon zouden houden, zoals Hezbollah en Iraanse proxy krachten. Binnen het kader van de “Good Neighbors”-operatie, die tussen juni 2016 en november 2018 liep, heeft Israël de terroristen in Syrië openlijk geholpen.

De terroristen en hun families kregen gezondheidszorg, werden voorzien van 1.524 ton voedsel, 250 ton kleding, 947.520 liter brandstof en grote hoeveelheden medicijnen en andere medische apparatuur.

De Israëlische krant  …

Lees verder bij de bron: fenixx.org

Rutte gaf niet alleen Toyota’s aan Syriëstrijders maar ook uniformen, hapje en drankje, niersteenvergruizer(?) en salaris voor de feestdagen

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU 1547569365

Stapje voor stapje, meer EU: Europese Commissie wil nu af van vetorecht over belastingzaken

magnetosphere 1547581090

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn