in , ,

Ook moe van Facebook? Er is een goed alternatief: Minds

geralt / Pixabay

“Ik wist niet dat je nog steeds je ding deed!”, “Waarom kan ik je berichten niet meer zien?” en “Ik moest je meerdere keren opnieuw volgen op Facebook.” zomaar een paar voorbeelden van de sturing die Facebook geeft aan het platform.

Heb je genoeg van Facebook, het VS lobbyplatform voor neoliberaal beleid, verdediger van fake news (nepnieuws) dat de reguliere westerse (massa-) media brengen en dat de waarheid ‘iets te vaak’ censureert? Er is een alternatief, met de naam Minds.

Steeds meer Facebook accounts, die echt nieuws brengen, zijn van Facebook gegooid. Geen nood er is een alternatief, zoals gezegd met de naam ‘Minds‘. Je behoeft geen keus te maken, immers je kan je Facebook account uiteraard behouden.

Het kost je ongeveer 5 minuten om je aan te melden, waarna je dan wel je account moet aanmaken met achtergrond, eventuele foto’s enz, echter dat behoeft geen uren te kosten, je kan zelfs overwegen de aankleding van je Facebook account mee te nemen, zeker als je van Facebook af wilt.

Laat je niet gek maken met verhalen dat Minds bomvol fascistische/racistische propaganda staat, dat is niet zo, bovendien wordt er gewerkt aan een manier dat soort berichten te weren, aldus de oprichter Bill Ottoman. (en nee dat is niet de censuur in de normale betekenis van het woord, daar bedrijven/mensen eenmaal aan de macht, lak hebben aan de vrijheid van meningsuiting [en democratie], bovendien propageren deze bedrijven regelmatig geweld en dat op basis van een enorm aantal leugens en het smerig zaaien van haat en angst)

Nog een voorbeeld: blote borst/tepel/etc al is het maar een klein stukje mag niet. Baby’s aan de borst ook dus niet, maar wel afgehakte hoofden, open botbreuken, zelfmoorden en meer van dat soort spul.

via


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederlandse scholen veranderen in ghetto’s en je bent verplicht om je erin te begeven

Het wordt tijd om de definitie van rechtsband tussen de overheid en de burger te heroverwegen! #belasting #gelehesjes