in , , , ,

Ook nepnieuws! Poetin is geboren in 1952: ’Poetin spioneerde voor de Stasi in de jaren 30, ID-kaart duikt op’

De huidige Russische president Vladimir Poetin heeft in zijn jonge jaren gespioneerd voor de Oost-Duitse Stasi. Zijn vroegere pasje is opgeduikeld door de krant BILD.

Poetin woonde sinds 1985 in Dresden, waar hij tot net na de val van de Muur zou blijven. Hij werkte er voor de KGB en verhoorde dissidenten in de communistische DDR, dat bezet werd door de Sovjet-Unie sinds de val van de Nazi’s.

Nu blijkt dat Poetin, destijds in de dertig, óók voor de Stasi werkte.

wow dit is liegen op zijn best! Poetin is op dit moment van schrijven 66 jaar oud, geboren op 7 november 1952. Hoe kan het als je in de jaren 50 geboren bent dat je dan in de jaren 30 voor de Stasi werkte?

Tussen die twee geheime diensten waren warme banden; de Stasi werd zelfs opgericht onder de auspiciën van tegenhangers uit de Sovjet-Unie. Dat Poetin contact heeft gehad met de Stasi, was al bekend, maar dat hij zelf een pasje had en direct werknemer was, is nieuw.

Tot aan de val van de muur werd het document van Poetin gestempeld, meldt BILD.

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

Ik wordt inmiddels zo doodziek van al het nepnieuws dat verspreid wordt door de traditionele media.. Bah!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is gek, een klimaattop die niet over het klimaat gaat

Het wordt gezellig en lekker druk in de EU: Recordaantal Turken vraagt asiel in EU