in ,

Ook RIVM goochelt met cijfers: griepdoden worden coronadoden 

Cijfers liegen niet, overheden en hun instanties des te meer en zij zullen er dan ook alles aan doen om echte cijfers verborgen te houden

Er wordt een geraffineerd spel gespeeld, waarbij de normale griepdoden ineens zijn verdwenen.

Je vraagt je af wat die journalisten bij die mainstreammedia de hele dag uitvreten, want simpele dingen onderzoeken en kritische vragen stellen doen ze niet, mensen afbranden die wel vragen durven stellen, maar wat graag.

Een man in Australië stelt ook een logische vraag aan de premier van de staat Victoria. Een vraag over het aantal griepdoden. Nu hebben ze niet zo vaak griep in Australië vanwege het klimaat, maar toch gaan er ieder jaar een paar honderd mensen aan dood.

Alleen, dit griepseizoen niet. De donkerblauwe lijn laat het aantal griepdoden zien van vorig jaar en de lichtblauwe lijn het aantal griepdoden dit jaar, gerekend over dezelfde periode.

griepdoden Australië zijn weg

Dan zie je een nogal spectaculaire daling van het aantal griepdoden dit jaar naar 36, terwijl het er vorig jaar meer dan 200 waren.

Het bijzondere is verder dan wanneer je kijkt naar het aantal coronadoden in Australië, je uit komt op 139 doden.

Waar het dus op lijkt is dat het aantal griepdoden opeens coronadoden zijn geworden. Maar, je kunt dat natuurlijk niet stellen op basis van één land. Maar, als hetzelfde verschijnsel zich ook voor doet in een ander land, dan kan je met recht zeggen dat de griepdoden dit jaar het etiket “coronadoden” hebben meegekregen.

Als we dan toch een land moeten nemen om wat nader naar de cijfers te kijken, dan is Nederland uitstekend, aangezien wij hier wonen.

Wanneer je naar de website van het RIVM gaat om informatie te krijgen over de huidige stand van zaken betreffende het coronavirus, dan valt één ding onmiddellijk op. Het aantal coronadoden dat voorheen prominent werd getoond is opeens helemaal verdwenen.

Als je op de coronapagina komt, dan staat er allerlei informatie over het aantal besmettingen, maar niets over het totaal aantal doden. Dat is vreemd als je spreekt van een pandemie die de hele van het land naar de Filistijnen helpt.

Geen nood, daar zullen ze dan wel geen tijd hebben gehad bij het RIVM, want ze zijn natuurlijk heel druk met het berekenen van de stikstof, dus kijken we naar het dashboard van de overheid over het coronavirus. Vreemd, wederom niets over het aantal doden.

Dan maar terug naar het RIVM en als je goed kijkt, vind je daar een link naar een pdf bestand, waar je uiteindelijk het aantal coronadoden kunt vinden per 21 juli 2020. Dat aantal staat nu op 6.136, een aantal dat zo goed als gelijk blijft.

Maar, hoe zit het nu met de griepdoden in ons land? Zien wij hetzelfde beeld als in Australië of hebben wij dit jaar een “normaal” aantal griepdoden.

Het RIVM geeft uitsluitsel:

In de winter van 2019/2020 was de influenza- kort en mild (week 5 tot en met 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieën (6.443).

Nog een keer goed lezen. Wat het RIVM zegt is dat we gerekend over de laatste vijf jaar gemiddeld 6.443 griepdoden per jaar kennen. Dit jaar hebben we er maar 404!!!!!

Wel hebben we 6.136 coronadoden.

Wat we dus …..

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Overheid ontvangt 1,23 miljard euro voor 5G-veiling. De economie is belangrijker dan onze gezondheid

Minder dan 40% van uitgewezen illegalen vertrekt uit EU