in , , , ,

Ook vakblad Journal of Infection waarschuwt nu voor gevaarlijke ADE reacties in gevaccineerden

person holding white and black labeled bottle

Onafhankelijke wetenschappers zoals de Nederlandse hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel waarschuwen al bijna een jaar voor het risico dat ‘vaxxers’ na hun Covid-19 injecties een gevaarlijke en potentieel dodelijke Antibody Dependent Enhancement reactie krijgen zodra hun lichamen weer met het virus (of een variant) worden geconfronteerd.

Het is nog zomer, dus virussen zijn nauwelijks actief, maar het najaar nadert met rasse schreden. Nu waarschuwt ook HET gezaghebbende maandelijkse vakblad voor microbiologie en epidemiologie, het Journal of Infection, voor ADE’s in gevaccineerden.

‘Antibody Dependent Enchancement (ADE) van een infectie is een veiligheidskwestie voor vaccin strategieën,’ begint de peer-reviewed studie met een feit dat al vele tientallen jaren bekend is. Het originele Wuhan virus wekte in vitro (in een lab) ADE’s op, maar (nog) niet in vivo (in mensen).

Dat originele (veronderstelde) virus – waartegen sinds begin dit jaar ‘gevaccineerd’ wordt – is echter allang verdwenen.

Delta geeft hoog risico op ADE

Wat blijkt nu: versterkende antilichamen blijken veel eerder op te treden bij de huidige Delta varianten, omdat ze de binding van het spike eiwit – waar iedere vaxxer er dankzij de injecties biljoenen van in zijn bloed en organen heeft – aan de celmembranen versterken.

Daar waar de balans tussen neutraliserende en bevorderende antilichamen in vaxxers bij het Wuhan virus in het voordeel van de eerste (en daarmee veilige) soort was, blijkt bij de huidige Delta varianten het omgekeerde het geval.

‘Daarom kan ADE een reden tot zorg zijn voor mensen die (hetzij mRNA, hetzij virale vector) vaccins krijgen op basis van het originele Wuhan virus,’ waarschuwt het vakblad. Oftewel: een gevaar voor alle vaxxers tot op heden.

ADE’s zijn historisch zo ongeveer de ergste nachtmerrie voor virologen, omdat je eigen immuuncellen geïnfecteerd raken en virusdragers worden, waarmee precies het tegenovergestelde wordt veroorzaakt als waar het ‘vaccin’ voor bedoeld is.

De Covid-19 injecties maken veel mensen dus extra kwetsbaar voor (ernstige) ziekte en voor levensbedreigende (auto-)immuunreacties.

Als het met mensen net zo gaat als met dieren…

Nogmaals: dit is NIETS nieuws; dit is iets waar wetenschappers en experts al heel lang voor waarschuwen. Vrijwel alle politici hebben deze waarschuwingen echter volledig in de wind geslagen, en de mainstream media hebben het meteen als ‘nepnieuws’ of ‘complottheorie’ bestempeld.

De experimentele Covid-19 genmanipulatie injecties zouden en moesten er hoe dan ook worden doorgedrukt.

Het Journal of Infection heeft het eufemistisch over een ‘reden tot zorg’, maar aangezien tijdens de testfasen ALLE mRNA-ingeënte dieren een ADE kregen en stierven, had er misschien beter ‘reden om doodsbang te worden’ kunnen staan.

Het is zeker niet gezegd dat dit nu ook automatisch voor alle vaxxers geldt, maar de dierproeven werden niet voor niets voortijdig stopgezet en nooit afgerond.

Wéér een nieuw ‘vaccin’?

De researchers van de studie pleiten ‘natuurlijk’ voor de ontwikkeling van weer een nieuw ‘vaccin’ (1), maar maken daarmee exact dezelfde denkfout als vorig jaar: tegen de tijd dat deze zoveelste injectie klaar is, is het virus alweer verder gemuteerd.

Dat geven ze nota bene in hun eigen studie toe ten aanzien van de huidige injecties die zijn gebaseerd op het oorspronkelijke, niet meer aanwezig zijnde Wuhan virus. Inmiddels lijkt nog een andere opkomende ‘variant’, Lambda, volgens een andere studie eveneens ‘vaccin’-resistent te zijn (2).

Hoelang zullen mensen hier nog in meegaan? Shots nummer 3 en 4 zijn al aangekocht, en daarna zullen ongetwijfeld nummers 5 en 6 volgen (3). Hoeveel vaxxers moeten er eerst een ADE krijgen, doodziek worden en mogelijk zelfs sterven voordat mensen eens gaan nadenken, en zich herinneren dat vorig jaar maandenlang werd beweerd dat we door ‘het vaccin’ onze ‘gezondheid’, onze vrijheden en ons normale leven weer terug zouden krijgen?

Dat we ‘beschermd’ zouden zijn, wat nu andermaal een regelrechte leugen is gebleken? (Zie ook ons artikel van 18-06: Professor Pierre Capel: ‘Stilte voor de storm?’, bloedklonters en ‘zien we wat we zien‘)

Niet de injecties, maar de injectie-weigeraars krijgen de schuld

Gezien de – naar mijn overtuiging misdadig misleidende – insteek van de politiek en mainstream media vrees ik – zoals veel lezers weten – al sinds het voorjaar van 2020 voor een ander scenario wat inmiddels steeds vaker te horen en te lezen is: ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global warming hoax

Is België met opzet verwoest door het water? Alles op alles voor de klimaat agenda/hoax

maxresdefault 1

MASSA PSYCHOSE – Hoe een hele bevolking psychisch ziek wordt