in

Ook windmolen-energie is gedoemd…

We zitten in Nederland allemaal op het puntje van onze stoelen, want het blijkt nu KEIHARD, dat de vermeende ‘duurzame’ energie-opwekking via het opbranden van ‘snoeihout en tuinafval’ volledig op een frauduleuze leest geschoeid is.

Dát het frauduleus is, blijkt uit de enorme kap van gezonde bossen in de VS, waar we bijv. HIER al aandacht aan besteden. Dus niks ‘snoeihout en tuinafval’.. Wat een geraffineerde benaming voor een industriële, georganiseerde moordpartij van duurzaam groen.

De motivatie voor deze wijze van ‘duurzame ontbossing’…? Nieuw te planten bomen, zouden het CO2 van de verbrande bomen weer opnemen, zo gaat het sprookje, eh de redenering.. Alsof een boom van 30 of 40 jaar oud, dezélfde CO2-opnamecapaciteit heeft als een jong geplant boompje..! Maar inmiddels blijkt, dat -naast deze biomassa-soap- ook de windmolenenergie onder grote druk staat.

Want wat blijkt? Deze vorm van energie kán gewoon niet bestaan, zonder dat overheden of particuliere geld blijven stoppen, bijvoorbeeld in de vorm van subsidies, in de door-gedraaide energie-winning. In Duitsland komt de pijnlijke realiteit van deze windmolenenergie langzaam maar zeker boven water. Met een berg afval als eindresultaat, wanneer er niet drastische maatregelen worden genomen; waarschijnlijk weer op basis van (dit keer Europese) subsidies..!

De windmolen-situatie in Duitsland; ons voorland..!?
Het nieuws is dat na afloop van de subsidietermijn, eind dit jaar, in Duitsland de eerste 1000 molens zullen worden stilgezet. (HIER). Zonder subsidie is wind namelijk niet economisch rendabel, ook niet als het molens betreft, die technisch nog bruikbaar zijn.  Maar erger nog: dit is pas de eerste fase,want  in 2025 komen er nog eens 3000 windmolens bij, waarvoor de subsidie ook afloopt.

In de deelstaat Niedersachsen draaien er nu nog maar liefst 6300, waarvan er na 2025 nog maar zo’n 2300 molens overblijven. Het doel van subsidie was/is om  ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL kapot gemaakt door de eigen regering van binnen uit .....
5 maanden geleden

Een windmolen doet effectief 1 MW. NL heeft een geinstalleerd electrisch vermogen van ongeveer 22 GW.
Als je dus al deze electriciteit wilt opwekken met windmolens dan heb je dus 22000 molens nodig … Dat geeft al voldoende aan dat windmolens niet de oplossing is. Maar zelfs als je de helft met zonnecellen zou doen dan heb je nog steeds 11000 molens nodig …
Kortom: een geldbegrafenis zonder weerga.

Welke cirminelen zitten hier dan achter? Deze route is bewust gekozen door de NWO omdat die een ander doel voor ogen hebben. Namelijk: NL moet cultureel en financieel kapot. En dat is dus wat ze doen met immigranten, klimaat gekte CO2 en stikstof en duurzaamheid die geen duurzaamheid is. En omdat het niet snel genoeg gaat smijt Rutte nog even vele miljarden naar de zuidelijke landen.

De bedoeling is dat alle landen onder EU bestuur komen te vallen en dat vervolgens de EU onderuit gaat.
En als de zaak failliet is dan zullen banken en corporaties aanbieden de boel te repareren op hun voorwaarden. En dat is eeuwige slavernij onder een cabal van banken en corporaties. Rutte CS steunt de Cabal ….. De NL burgers zijn verraden door hun eigen regering. EN daarom is het hard nodig dat burgers massaal wakker worden.

Het goede nieuw is dat Trump + leger hard bezig is de Rothschild banken uit te schakelen. Als dat gebeurt dan is het einde van de EU dichtbij.

Na Urgenda: Greenpeace daagt regering om steun KLM zonder klimaatvoorwaarden

VIDEO! ‘Ravage van tien jaar Rutte’