in , ,

Oorlogsdreiging Rusland… Tool van de WEF Great Reset agenda (Poetin is een WEF Young Global Leader telg)

Wat u telkens mist als u artikelen als die van “top econoom” Martin Armstrong leest, is dat Vladimir Poetin ook van de Klaus Schwab Young Global Leaders school komt. Armstrong schrijft al jaren voorspellingen die hij zou baseren op AI software en is geprezen voor zijn werk.

Als u het mij vraagt krijgt hij de informatie gewoon en dient hij de agenda, maar laten we even focussen op de steeds ontbrekende Vladimir Poetin, want dan wordt duidelijk waarom.

Zo zegt Armstrong: Wat hebben de uitvoerders van dat vrijheidsvernietigende beleid, Joe Biden, , Jacinda Ardern, , Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Xi Jinping, Mario Draghi, Scott Morrison, (Mark en Sigrid Kaag), met elkaar gemeen?

Ze zijn allemaal verbonden aan het World Economic Forum geleid door Klaus Schwab, de grondlegger van de Great Reset en Build Back Better.

Daar zijn we het natuurlijk helemaal mee eens, maar even los van het feit dat koning Willem Alexander ook op de lijst staat, is er een veel belangrijkere naam die niet genoemd wordt: Vladimir Poetin.

De reden dat velen in de alternatieve media Vladimir Poetin weglaten uit het lijstje, wordt duidelijk als u de taak en rol van de controlled opposition begrijpt.

Ze mogen wel ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


2.7 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Scam Lettering Text on Black Background

Geen belangenverstrengeling: Speciaal coronagezant Feike Sijbesma trad vlak voor zijn optreden toe tot toezichtsraad WEF

Hoe de EU mogelijk een einde maakt aan end to end encryptie om onze berichten mee te lezen