Oorlogstrommels: Israël bereidt zich voor op directe aanval in Iran

Israel bereid zich voor op een directe aanval op volgens rapporten die we hebben ontvangen, en het blijft misschien niet beperkt tot conventionele wapens.

In de afgelopen twee maanden deelde een ambtenaar van het Pentagon ons mede dat zelfs de in de problemen komen als bovenstaande escaleert.

In wezen bevinden Israël en Iran zich in een patstelling in . Iran heeft Assad aan de macht gehouden, maar zijn plannen om van ë een andere basis te maken voor zijn proxy-operaties – zoals het heeft gedaan in , Irak en Jemen – zijn tot nu toe verijdeld. En toch zijn er tienduizenden sjiitische jagers in Syrië, onder directe controle van Iran. Zoals bewezen door de gebeurtenissen van zaterdagavond, zullen ze blijven proberen Syrië te gebruiken als lanceerplatform voor aanvallen op Israël.

Het Iraanse plan om een ​​zwerm “moorddrones” te lanceren in de richting van Israëlische doelen uit Syrië, dat zaterdagavond werd verijdeld door de Israëlische strijdkrachten, was niet bepaald ongekend.

In de afgelopen negentien maanden zijn er minstens vier pogingen van Iran, of milities die namens het land werken, om aanvalsdrones of raketten naar Israël te lanceren, beginnend met de UAV neergeschoten door een Israëlische Apache-helikopter momenten nadat deze de grens was overgestoken in februari 2018.

Israël bereidt zich nu voor om deze aanvallen voor eens en voor altijd te beëindigen.

Zou dit het begin van WOIII kunnen zijn?

De tijd zal het leren, maar op dit moment ziet het er niet goed uit terwijl de wereld wacht.

Lees verder bij de bron: worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europol wordt de nieuwe wereldwijde Big Brother

De “Theranos”-fraude was eigenlijk een complot om het bloed en DNA van iedereen te monitoren