in , , , ,

Oostenrijk is helemaal klaar met de duizenden Europese verordeningen

O12 / Pixabay

Twee weken voor de Europese verkiezingen verhoogt de Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz de druk voor een hervorming van de Unie. Hij wil duizend niet nader gespecificeerde Europese verordeningen schrappen of de bevoegdheid over de bewuste verordeningen teruggeven aan de lidstaten.

Dat zei de conservatieve regeringsleider zondag.

De mensen willen van antwoorden op vragen rond veiligheid, de buitengrenzen of het , klinkt het in een verklaring bij het Oostenrijkse persagentschap APA. ,,Geen mens heeft Europese richtlijnen nodig over de bereiding van schnitzels en frieten”, aldus de regeringsleider.

Kurz bekritiseert de ,,regelwaanzin” en ,,betutteling” van Brussel. Het Europese vrijheidsproject wordt steeds meer een bureaucratisch korset voor de burger, aldus de Oostenrijkse regeringsleider en leider van de conservatieve ÖVP, de Oostenrijkse Volkspartij.

In de kiesstrijd zet de ÖVP volop in op het thema ‘verandering’. Kurz pleit al langer voor hervormingen van de . De bondskanselier leidt een coalitie van de ÖVP met de rechts-populistische FPÖ.

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ziek van de EU
1 jaar geleden

Ik wilde wat voedingssupplementen kopen via een webwinkel, maar de webwinkel mocht niet vermelden waar het middel tegen werkte. En dat omdat de EU dat verboden zou hebben. Ik heb bij meer webwinkels gekeken en daar zie ik hetzelfde. Dit gaat echt veel te ver !!!!
Wat is dit voor verregaande betutteling die geheid door de geldgeile pharma industrie bij de EU is neergelegd. Zelfde als wat de FDA in de VS doet.
Het bevestigt het beeld dat de EU is opgezet en gerund wordt door banken en financieel krachtige concerns verenigd in de Bilderberggroep.

Dus chemotherapie (van de pharma industrie) is geen probleem terwijl die middelen puur gif zijn (anders valt je haar niet uit !!!) en sterven honderdduizenden mensen wereldwijd onder de meest beroerde omstandigheden. Maar de webwinkels mogen bij volledig onschuldige middelen als kruiden niet opgeven waartegen deze middelen werken? En deze middelen genezen de mensen ook nog terwijl de pharma industrie alleen met middelen komt die de symptomen bestrijden.
De Pharma industrie is er alleen voor het geld en de mensen kunnen letterlijk doodvallen.

We zien eenzelfde effect als bij Glyphosaat (Roundup) gefabriceerd door Monsanto waarvan door vele onderzoeken duidelijk is geworden dat Glyphosaat kankerverwekkend is en dat door de EU nog steeds niet van de markt is geweerd.

Als de EU er werkelijk voor de mensen was dan zou de EU de pharma industrie voor de rechter dagen omdat zij middelen op de markt brengt die de mensen niet genezen.
En de EU zou zeker GLyphosaat weren omdat het middel op grote schaal wordt toegepast en de gevaren van dit middel enorm groot zijn (blijft namelijk in het afval water zitten).

Dit bevestigt nog eens dat de EU er niet is voor de mensen.
En bovendien is het laatste wat mensen nodig hebben is verboden en regels door de EU.
Wordt wakker mensen: wij moeten echt van deze fascistische EU af !!!
Weet op wie U stemt want VVD en D66 staan pal achter de EU. U weet door wie U verraden wordt.

I.hutter
1 jaar geleden

Pure criminelen

De vernietiging van het christelijke leven en volk: Waar is de verontwaardiging in het Westen?

Maar liefst 25% van hele EU-begroting gereserveerd voor ‘klimaatverandering’