in , , , , ,

Op DNA gebaseerde vaccins zijn de toekomst: ze zullen uw DNA letterlijk veranderen

Het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) heeft inspanningen geleverd om een te creëren dat mensen met één prik tegelijk tegen de meeste griepstammen zou beschermen. Deze shot zou een op gebaseerd vaccin zijn dat letterlijk het DNA van je lichaam zal veranderen.

Nu verplichte vaccinaties steeds vaker worden gereguleerd, is dit een zeer gevaarlijke toekomst voor de . Politici en storten hier veel in en op het eerste gezicht lijkt het erop dat uw gezondheid en welzijn hun zorgen zijn. Dat kan niet verder van de zijn.

Massachusetts Senator en grote uitgever Ed Markey hebben een wetsvoorstel ingediend dat niet minder dan een miljard dollar zou vrijmaken voor het universele griepvaccinproject. Hier is een zin uit een NIAID-persbericht waarin een van de verschillende onderzoeksbenaderingen wordt genoemd:

NIAID Vaccine Research Center-wetenschappers hebben fase 1/2-onderzoeken gestart naar een universele griepvaccinstrategie die een DNA-vaccin op basis van onderzoek (een DNA ‘prime’ genoemd) omvat …

Dit is gruwelijk als je weet wat de uitdrukking “DNA-vaccin” betekent. Het verwijst naar wat de experts aanprijzen als de volgende generatie immunisaties. In plaats van een stukje virus in een persoon te injecteren, zouden synthetische genen in het lichaam worden gespoten om het immuunsysteem te stimuleren. Dit is geen traditionele meer. Het is gentherapie.

Bij een dergelijke methode, waarbij genen worden bewerkt, verwijderd of toegevoegd aan levende organismen, zijn er altijd “onbedoelde gevolgen”. Deze vaccins zullen uw DNA permanent veranderen. Eenmaal geïnjecteerd, is er ook geen weg meer terug.

De referentie is de New York Times op 15-3-15: ‘Bescherming zonder vaccin’. Het beschrijft de grens van onderzoek – het gebruik van synthetische genen om ‘tegen ziekten te beschermen’, terwijl de genetische samenstelling van mensen wordt gewijzigd. Dit is niet langer science fiction:

Door synthetische genen in de spieren van de [experimentele] apen te brengen, zijn de wetenschappers in wezen de dieren opnieuw aan het ontwikkelen om weerstand te bieden aan ziekten.

“De hemel is de limiet,” zei Michael Farzan, een immunoloog bij Scripps en hoofdauteur van de nieuwe studie.

De eerste menselijke proef op basis van deze strategie – immunoprofylaxie genoemd door gentransfer, of I.G.T. – is onderweg en er zijn verschillende nieuwe gepland. [Dat was drie jaar geleden.]

I.G.T. is totaal verschillend van traditionele vaccinatie. Het is in plaats daarvan een vorm van gentherapie. Wetenschappers isoleren de genen die krachtige antilichamen tegen bepaalde ziekten produceren en synthetiseren vervolgens kunstmatige versies. De genen worden in virussen geplaatst en geïnjecteerd in menselijk weefsel, meestal spieren. –De New York Times

Met verplichte vaccinatiewetten die worden geschreven, is het te verwachten dat deze vaccins aan mensen onder schot worden opgedrongen. U zult uw eigen DNA moeten ….

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob de Jong
1 jaar geleden

dan worden we met zn allen het proef konijn van de staat en de rijken ja doei doei

jdek52
1 jaar geleden

Wat maakt dat nu uit, als de mens er genetisch sterker uitkomt. Vaccinatie ligt altijd in het verdomhoekje eerst was het de aluminium, toen bleek een kopje koffie uit zo´n kupje meer aluminium te bevatten dan 10 injectie spuiten
Bedenken ze weer chemische genen??? Eet lekker vis uit zee met alle plastic korrels en zilver uit oksel spuitbusjes en anti zweet sokken, of eet kippen met salmonella., of gemodificeerd voedsel, je eigen lekker volproppen met fastfood, das gezond? Pakje sigaretten roken, flessen sterke drank, alles is goed voor het verziekte lichaam. Zodra het op vaccinatie aankomt, doe niet zo hysterisch over een vaccinatie die waarschijnlijk achteraf misschien toch wel levensreddend zou kunnen zijn. Ik neem al ruim dertig jaar de griepprik zonder problemen, en wie weet ga ik bij deze nieuwe in cirkeltjes lopen als ik maar kom waar ik wezen moet.

Blijft machteloos Europa machteloos toekijken én toegeven aan chantage van Erdogan?

Techniek ontwikkeld die van plastic schone brandstof maakt