in

Op zee “geredde” illegale migranten blijken besmet met coronavirus

Van de 211 die door een Duits ngo-schip naar gebracht werden blijken er 28 besmet te zijn met het coronavirus. Dat meldt Belga.

De zorgde voor een tijdelijke stop van illegale migratie, maar nu neemt die migratie opnieuw fors toe. Het probleem van de illegale migratiestroom vanuit en het naar het Europese vasteland sleept al jaren aan.

Eerder deze week bleek uit rapporten van -vluchtelingenorganisatie dat die migratie tijdelijk gestopt was door de coronacrisis, maar nu opnieuw snel toeneemt.

Daarbij komt nu nog het extra gevaar van mogelijke besmettingen onder de migranten. Zij zitten immers vaak dichtbij elkaar en van afstandsregels is dan ook geen sprake.

Het Duitse ngo-schip Sea-Watch 3 bracht eerder deze week 211 illegale migranten aan wal in Italië. Zij werden getest op en uiteindelijk bleken 28 onder hen positief te testen.

De migranten ….

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duisternis rondom pensioen, wat kunnen we doen?

Gaan we weer: ‘We krijgen het KLM-geld met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid terug’