in ,

Opa Opstelten verzint er 34.000 agenten bij

De man die absoluut niet te oud is voor zijn functie, ziet ze weer eens vliegen. Om precies te zijn ziet hij 34.000 agenten in uniform vliegen.

Dit blijkt uit cijfers die de Telegraaf in handen heeft gekregen na zich te beroepen op de Openbaarheid van Bestuur. Aangezien het al een lange tijd onduidelijk was hoeveel blauwjassen ‘t Vaderland nu eigenlijk rijk was, deden de Teleboys herhaaldelijk verzoeken tot inzage. Maar, de wouten gaven niet thuis en kwamen pas over de brug na de WOB-procedure.

Mr. Law&Order schermde graag met het wapenfeit dat hij met 50.000 law&orders op straat ruim boven het door het voorgenomen aantal zat. Maar, wat blijkt nu mede door kamervragen van Gristendemocraat Peter Oskam? Van deze 50.000 veronderstelde boots on the ground zijn er maar 16.000 straatdienders aka de “Ruggengraat van de Nationale ”.

Lees verder via GeenStijl

Foto via BAMCorp


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Japanse smartphonezombies richten ravage aan op straat

Zoals was te verwachten, foute boel: zorgverzekeraars bezig met risicoselectie