in ,

OPCW klokkenluider: Onderzoeksresultaten gemanipuleerd, chemische aanval Syrië heeft niet plaats gevonden

De Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Den Haag heeft het onderzoek naar het incident met ‘chemische wapens’ van 2018 in Douma, , gemanipuleerd om tot een vooraf bepaalde conclusie te komen, is te lezen in een klokkenluidersverklaring dat naar buiten is gebracht via de Courage Foundation.

De klokkenluider binnen de organisatie bevestigt waar we al jarenlang voor hebben gewaarschuwd: westerse media, politici en de onderzoeksresultaten van het OPCW zijn niet te vertrouwen.

De beschuldiging is gebaseerd op bewijsstukken en een getuigenis van een OPCW-onderzoeker, die zelf met bewijs naar buiten kwam dat zijn eigen organisatie (het OPCW) onderzoeksresultaten manipuleert.

Een panel van een aantal prominente specialisten en publieke figuren, waaronder José Bustani, een Braziliaanse diplomaat en voormalig eerste directeur-generaal van de OPCW zegt dat het rapport was gebaseerd op een gebrekkige conclusie en opzettelijk stuurde naar een vooraf bepaalde conclusie.

“Gifgasaanval”

In de ochtend van 8 april 2018 werden we in de wakker met het nieuws dat er ‘opnieuw’ een chemische aanval plaats heeft gevonden in Syrië. De mainstream media verspreidden massaal een waarin slachtoffers van een chemische aanval te zien zouden zijn.

De video is een dag eerder opgenomen in een in de Syrische stad Douma. Getuigen (artsen en burgers) melden dat er om 19.00 uur iemand het ziekenhuis binnen kwam rennen, en vervolgens begon te roepen dat er chemische wapens waren gebruikt. De chaos begon nadat onbekenden water op mensen begonnen te gooien.

Het moment van chaos is vastgelegd door een lid van de omstreden , en werd vervolgens massaal verspreid door de westerse pers. De V.S. en bombardeerden verschillende overheidsinstanties in Syrië als reactie op de video.

Maar artsen, burgers en zelfs de ‘slachtoffers’ die te zien zijn in de video claimen dat er helemaal geen chemische aanval plaats heeft gevonden in Douma.

Ook een BBC-producent gaf later toe dat er geen aanval plaats heeft gevonden. Maar waarom kwam de OPCW dan tot een andere conclusie?

Klokkenluider

Na het gesprek met de klokkenluider en het onderzoeken van interne rapporten, tekstuitwisselingen en ander bewijsmateriaal, was het panel ervan overtuigd dat “essentiële informatie over chemische analyses, toxicologische consultaties, ballistische studies en getuigenverklaringen werden verborgen, om zo tot een ​​vooraf bepaalde conclusie te komen.”

De klokkenluider meldt dat de OPCW ….

Lees verder bij de bron: De Stille Waarheid en Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Liegen en bedriegen is het enige wat ze in den Haag kunnen. Alles moet zoals zij het willen koste wat het kost.

Nederland = NWO bende
1 jaar geleden

Tja …. nu wordt langzaamaan wel duidelijk dat Nederland niet dat eerlijke christelijke landje is wat het altijd beweert te zijn. En dit zal het laatste verhaal niet zijn want wat te denken van MH-17? En wat is dat internationaal gerechtshof eigenlijk waard?
Nederland is dat stiekeme jongetje achter in de klas … heel stil …. heel stiekem.

W. Janssens
1 jaar geleden

Ik wantrouw alles wat uit het Binnenhof komt aan beloftes, nieuws en besluiten. Er zit altijd n aap op zolder. Er zal in de toekomst nog veel meer naar buiten komen. Ook verkiezingen zijn in dit land niet meer te vertrouwen. De linkse pers doet wat ze wordt opgedragen door GroenLinks, CDA, PvdA, D66()6 en VVD. Ik gok dat het eerstvolgende schandaal de doofpot van MH17 is. Oplossing?: STEMZEWEG!, (mits de stemburos niet worden gemanipuleerd

IS-leider Al-Baghdadi weer eens dood, Trump komt met verklaring

Syrische Koerden voor tweede keer verraden: VS blijft vanwege de olie