in

“Open Arms” liegt alles bij elkaar: eerst zieken, die niet ziek zijn – nu minderjarigen, die niet minderjarig zijn!

Eerst mochten er 13 migranten van de “Open Arms” aan land, omdat ze zogenaamd ziek waren. De artsen stelden al snel vast dat geen van de 13 een ziekte had.

Nu mochten 27, zogenaamd minderjarigen, aan land. Nauwelijks aan land gaven 8 van hen aan volwassen te zijn.

Daarover Matteo Salvini:

Mi riferiscono da Lampedusa che dei 27 immigrati per i quali è stato ordinato lo sbarco in quanto minorenni, già 8 si sono dichiarati maggiorenni! Vedremo gli altri. Dopo i “malati immaginari”, ecco i “minorenni immaginari”! Però quello cattivo è Salvini. Mentre altri cedono, io non cambio idea.

Men bericht mij van Lampedusa dat van de 27 immigranten, die aan land mochten wegens minderjarigheid, zich er al 8 volwassen hebben verklaard!

We zullen de anderen bekijken. Na de imaginaire zieken” hebben we nu de “imaginaire minderjarigen! Maar Salvini is de boze. Terwijl iedereen toegeeft, blijf ik bij mijn mening.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


Wil jij, mij meehelpen om de mensen te informeren?!
Dat kan door berichten te delen of een donatie te doen die ik weer herinvesteer.

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Hoeveel schade moet er aangericht worden voordat overheden gaan aanzien dat het binnenhalen van grote aantallen immigranten niet werkt. Deze mensen zijn ongeschoold waardoor zij niet inzetbaar zijn, maar erger is dat zij uit een compleet andere cultuur komen die volkomen anders is dan de cultuur in de EU. Alsof dat al niet genoeg is eisen deze mensen menen dat zij dat de EU landen zich aanpassen aan de gasten … Het aantal incidenten in de vorm van verkrachtingen en andere ernstige vergrijpen loopt werkelijk de spuigaten uit.
    De kosten van de mislukte multiculti zijn gigantisch zoals Pim Fortuijn al in 2000 becijferde.

    Het is de hoogste tijd dat de politici wakker worden en de immigratie onmiddellijk stoppen en de mensen die al in de EU zitten zo snel mogelijk teug sturen. Dit is krankzinnig !!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Zweden: lichtend voorbeeld voor integratie van migranten is gearresteerd op verdenking van terrorisme

Spaar je arm, leen je rijk: Is een bankrun aanstaande?