in ,

Open je ogen, er is duidelijk een agenda: Rutte gespot met World Economic Forum (WEF) tas

Demissionair premier Mark Rutte werd gisteren op het Binnenhof geïnterviewd door journalisten. De premier bleek een tas van het World Economic Forum bij zich te hebben, maar dat legden de media niet vast.

De cameraman van klokkenluider Huig Plug zoomde wel in op de WEF-tas. “Dit gaat over die nepformatie. Dat is natuurlijk allemaal onzin. Eén grote bullshit-show,” zei Plug. Hij wees vervolgens naar de tas: “Hiero, World Economic Forum, het tasje. World Economic Forum, het staat op de tas, het logo.”

Op social media laat Plug weten dat Rutte het WEF-tasje al in ieder geval sinds juni 2020 dagelijks gebruikt. “Daar loopt hij altijd mee.”

Plug attendeerde ook Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op het tasje, die onlangs Kamervragen stelde over de banden tussen kabinetsleden en het WEF. “Kijk ook even naar ‘die WEF-tüte von Mark Rütte’,” schreef Plug.

Van Houwelingen:

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Flashback 1995: Pierre Gilbert spreekt over MRNA-prikken en hoe de vloeibare kristallen (grafietoxide) jou over zullen nemen

person showing brown gift box

Service van de zaak: Zo kom je aan een papieren coronabewijs ….. en dat is voor nu, 1 jaar geldig