in

Operatie Gotham Shield: Nieuwe geruchten over nucleaire false flag aanslag VS

Niet voor het eerst berichten onafhankelijke nieuwsmedia in de VS over een mogelijke aanstaande nucleaire false flag aanslag. Tussen 24 en 26 april nemen een groot aantal overheidsorganisaties zoals FEMA, de , NORTHCOM (het Noordelijke Leger Commando) en de ministeries van Defensie en Homeland Security deel aan Operatie Gotham Shield, waarbij wordt geoefend op een nucleaire explosie op Manhattan. Sommigen leggen een direct verband met 25 april, wanneer Noord Korea zijn zoveelste militaristische viering organiseert, die mogelijk gepaard gaat met een kernwapentest.

Tijdens ‘Gotham Shield' simuleren zowel nucleaire, chemische als biologische eenheden hun reacties op een fictieve kernexplosie in het hartje van New York. De suggestie dat zo'n oefening kan worden aangegrepen voor een daadwerkelijke (false flag) aanslag is niet zo vergezocht als bedacht wordt dat voorafgaande en tijdens heel ‘toevallig' ook diverse oefeningen werden gehouden, waarvan één griezelig dicht bij de gebeurtenissen van die dag kwam, namelijk een terroristische aanslag op een stad met een passagiersvliegtuig.

Of dat nu weer gaat gebeuren is allerminst zeker, want in de tussentijd zijn er tal van vergelijkbare oefeningen geweest. Toch geeft de timing reden tot nadenken, want op 25 april viert Noord Korea de verjaardag van de oprichting van het Volksleger, een gebeurtenis die zoals gebruikelijk gepaard zal gaan met de zoveelste massale militaristische viering, en mogelijk kracht bijgezet wordt door de al eerder aangekondigde ondergrondse nucleaire testexplosie.

Chinese bommenwerpers paraat

De Zuid Koreaanse strijdkrachten, die grote oefeningen houden met hun Amerikaanse collega's, worden daarom in verhoogde staat van paraatheid gebracht (2). Eerder berichtten Amerikaanse media dat bommenwerpers die in staat zijn kruisraketten te lanceren gereed houd voor een ‘eventuele Noord Koreaanse gebeurtenis'. Berichten dat ook militaire eenheden naar de regio verplaatsen, worden door het Kremlin ontkend. (3)

Verwarring over Amerikaanse vliegdekschepen

De afgelopen dagen heerste er alom verwarring over de drie vliegdekschepen die de VS richting Noord Korea zou hebben gestuurd. Uiteindelijk bleek dat de strike group rond de USS Carl Vinson vanuit de Chinese Zee richting de Stille Oceaan werd gestuurd, en dus niet (meteen) naar Noord Korea. De andere twee vliegdekschepen waren nog maar net uit hun Amerikaanse havens vertrokken.

Oorlog met Noord Korea ‘onwinbaar'

Analist Brand Smith van Alt-Market.com beschrijft hoe een oorlog met Noord Korea eruit zou kunnen zien (4). De Stalinistische heeft weliswaar amper een luchtmacht, maar beschikt wel over enorme aantallen luchtafweerraketten, waaronder zeer veel vanaf de schouders afgevuurde ‘Manpads'. Ook zijn er naar schatting zo'n 6000 tot 8000 ondergrondse bunkers en andere militaire faciliteiten. Vanuit 84 grote tunnels bij de grens met Zuid Korea kan direct een invasie worden gelanceerd.

Dan zijn er nog de Noord Koreaanse kernwapens, die het land defensief kan inzetten tegen een eventuele aanval /  invasie. Smith: ‘Deze elementen maken zo'n oorlog vrijwel onwinbaar, als winnen tenminste het doel is…'

Maar als er dan toch een grondoorlog komt –en die is absoluut noodzakelijk om het regime van Kim Jong-un ten val te brengen-, dan is dit volgens Smith ‘een recept voor een drama', omdat Amerikaanse troepen en vliegtuigen dan heel dichtbij China aan het vechten zijn. Dat hoeft niet meteen voor een militaire confrontatie te zorgen, maar kan wel de handelsbetrekkingen tussen beide landen ernstig beschadigen, met grote gevolgen voor de wereldeconomie.

Tegelijkertijd zal weer een nieuwe oorlog het militair-industriële complex enorme winsten opleveren, en kan door de globalisten worden aangegrepen om nog meer macht naar zich toe te trekken. Kortom: reken niet op ‘verstandige' mensen aan de top, want die zullen opnieuw enkel hun eigen belangen nastreven, ook als dat ten koste gaat van zeer grote aantallen mensenlevens.

Bronnen:

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Zero Hedge

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Islamitisch Kalifaat symbolisch opgericht: Erdogan onthult tulband eerste Ottomaanse Sultan

Plastic speelgoed wordt giftig door recycling van elektronica