in ,

Ophef bij de Belgen: Moslimchauffeur zet bus stil, loopt naar achter om daar 15 minuten lang tot Allah te bidden

Er is ontstaan over een islamitische buschauffeur van De Lijn die tijdens zijn dienst stopte met rijden om te bidden in de bus. Vlaams Belang-Kamerlid Filip Dewinter kreeg de beelden doorgestuurd van één van de passagiers in de bus, die 15 minuten verbouwereerd moesten toekijken hoe de chauffeur zat te bidden in het gangpad van de bus.

“De Moslim-chauffeur parkeerde de bus met verschillende passagiers aan boord, schakelde de motor hit en stapte naar de achterkant van de bus. Daar trok hij zijn uniform-jasje uit, spreidde zijn uniformjasje op de grond en begon te bidden… 15 minuten lang.” Na 15 minuten stond de chauffeur weer op, en hervatte hij zonder een woord te zeggen de rit. 

Voor Dewinter maakt dit feit nogmaals duidelijk dat samenleven met de islam niet voor de hand liggend is. “Dergelijke feiten maken het moeilijk om die mensen te integreren. Dat is het fundamentele probleem”, aldus Dewinter. “Men wijst altijd naar de Vlaming, maar dit is weer een voorbeeld hoe moeilijk het is om samen te leven met moslims.”

Lees verder bij de bron: Biddende moslimchauffeur De Lijn zorgt voor ergernis


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hilarisch en triest: VVD komt met verkiezingsfilmpje over fraude

Politie en geautomatiseerde controlesystemen: 9,2 miljoen geconstateerde verkeersovertredingen beboet in 2018