in ,

Ophef omdat Maxima gezellig keuvelde met een koppensneller

oeps 1561872454
cripi / Pixabay

Beetje overdreven. In 2015 ging Willem-Alexander er op bezoek om er de 100-ste onthoofding dat jaar te vieren en dat werd toegejuicht door VNO-NCW.

Bovendien financiert ons eigen land koppensnellers in Syrië. En sinds 2015 heeft Saoedi-Barbarij belangrijke stappen gezet. Zo werd het verkozen als voorzitter van het mensenrechtenpanel van de VN. En in 2017 werd het land, met minimaal drie stemmen van Europese landen, verkozen in de vrouwenrechtencommissie van de VN.

En toen Wilders in 2014 een sticker verspreidde met het opschrift “De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif” stond de hele politiek op zijn achterste benen. Alle partijen waren verontwaardigd en Frans Timmermans zou zo snel mogelijk naar Saoedi-Barbarij afreizen om excuses aan te bieden.

maxima vliegen

En toen Beatrix in 2012 bij haar bezoek aan Oman commentaar kreeg van Wilders vanwege haar hoofddoek en ze beweerde dat de hoofddoek geen teken van onderdrukking is, viel Maxima haar bij dat vrouwen in Oman juist alle kansen hebben. Maxima weet prima waar Abraham de mosterd Shell de olie haalt. En dit keer zit Maxima zelfs in minirok tegenover de polygamist (die is wel wat meer gewend dan dat, zie de ‘whiskey-link hieronder). Over vooruitgang gesproken.

Nederland profileert zich hiermee internationaal als een sulletje zonder principes“, volgens diplomatiedeskundige Robert van de Roer.

Nou zeg, het is niet alsof ze bier drinkt met onze aartsvijand Poetin. De Saudi’s drinken whiskey tenslotte, dat zijn beschaafde mensen en bovendien bondgenoot van onze bondgenoten in de komende oorlog tegen Iran.

Bovendien is het niet alsof de Oranjes zich iets aantrekken van opinies van onderdaan Robert van de Roer of enige politicus in dit land. Zij zijn de eigenaren van dit land en van de Nederlandse Bank en van het Staatsoliebedrijf. En omdat Willem niet capabel is, behartigt Maxima de zakelijke belangen van de familie.

Lees verder bij de bron: fenixx

https://twitter.com/buddendorf/status/1144929526499151872

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4824942372 e62fb23159 Glastonbury Music Festival

5G op Glastonbury Music Festival waardoor neusbloedingen, hoofdpijn en maagproblemen ontstonden

woordenboek 1561892258

Vul aan! Woordenlijst Nederlands–>Policorspeak, om het in deze tijden allemaal wat begrijpelijk te houden