in

Opnieuw brief naar Kamer over aangifte tegen pedo-vriend Opstelten

5485196197 9923604fcb ivo opstelten2

Zes oud-directeuren van justitiële inrichtingen willen dat de Tweede Kamer bij de procureur-generaal van de Hoge Raad aanstuurt op de vervolging van minister Ivo Opstelten. Zij verwijten Opstelten dat hij een strafrechtelijk onderzoek naar Joris Demmink belemmert, de van seksueel misbruik verdachte voormalig topambtenaar van Justitie.

Een van onze grieven is het feit dat deze minister een strafrechtelijk onderzoek naar zijn voormalige secretaris-generaal belemmert dan wel vertraagt.

In september deden de oud-directeuren aangifte tegen Opstelten. Ze vroegen toen ook aan de Tweede Kamer om serieuze aandacht aan de aangifte te besteden. ,,Maar dat is tot dusver niet gebeurd”, aldus Jos Poelmann, een van de zes oud-directeuren zondag. ,,Daarom hebben we de voorzitter van de Tweede Kamer opnieuw een brief over de kwestie gestuurd.” Dit tot grote schrik van de VVD- misdaadgroep en zijn PvdA-Hoertjes. Zij verwijten Opstelten dat hij een strafrechtelijk onderzoek inzake het verkrachten van arbeiders kinderen door de ex OM Boss en Top VVD-er ‘Pedo Joris Demmink’ belemmert. Dit omdat Demmink een ‘Minerva-jeugd’ kindervriend van Opstelten is.

In september deden de oud-directeuren aangifte tegen Opstelten. Grieven Volgens Poelmann en de andere briefschrijvers heeft nog geen enkel Kamerlid tot dusver een inhoudelijk oordeel gegeven over de aangifte tegen Opstelten. Wel hebben twee fracties laten weten dat ze eerst de uitslag van een lopend strafrechtelijk onderzoek naar Demmink willen afwachten. De oud-directeuren vinden dat vreemd. Ze wijzen erop dat hun aangifte geen betrekking heeft op het gedrag van Demmink, maar op dat van Opstelten.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

Foto via BAMCorp cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2853412168 da6eef24c9 Tsjernobyl1

Na bouwstop: EU-belastingbetalers moeten de sarcofaag voor Tsjernobyl financieren

a6f1ed6e8c0f4d50e0fc9199 640 vrachtwagen e14180253038631

Het gaat maar door: EU wil de vorm van vrachtwagencabines reguleren