in ,

Opnieuw ernstige twijfels over BMR-prik

Er is moed voor nodig om te beweren dat de BMR- een rol speelt bij de ontwikkeling van . De laatste die het aandurfde, was de gastro-enteroloog dr. Andrew Wakefield.

Ewing schreef een lijvig rapport, getiteld ‘The great medical controversy of our time: Why MUST be implicated in the occurrence of regressive autism’, waarin hij concludeert dat het bewijs voor een verband tussen vaccinatie en regressief autisme overweldigend is..!

Daarin stelt hij, dat de vele vaccinaties die een kind in de eerste 14 maanden van zijn kwetsbare leven ingespoten krijgt, de mechanismes aantasten die de basale lichaamsfuncties reguleren, waaronder het zenuwstelsel..

Dat is nogal een uitspraak, als je bedenkt dat bijna GEEN ENKELE ouder, die haar/zijn kind laat vaccineren, hier bij stil staat..!

Uiteindelijk dit leiden tot symptomen die horen bij de regressieve vorm van autisme, waarbij een kind dat zich eerst normaal ontwikkeIde, plotseling bepaalde dingen niet meer kan. Het lichaam van een jong kind kan de zware metalen die in de vaccins zitten niet verwerken, waardoor die zich opstapelen en giftig worden voor het zenuwstelsel. Daarom zegt Ewing dat regressief autisme voor veel kinderen het ‘onvermijdelijke gevolg’ is van het vaccin.

Een boek dat niet pro- of contra vaccinaties is. Het boek is bedoeld als aanzet tot goede en eerlijke en om een bijdrage te leveren aan het ontrafelen van een van de grootste medische controverse in de moderne tijd.

De stijging van het aantal gevallen van autlsme gaat bijna gelijk op met de toename van het aantal vaccinaties.

De kenmerkende symptomen van regressief autisme komen sterk overeen met die van kwikvergiftiging! Thiomersal is een kwikverbinding die jarenlang als conserveringsmiddel aan vaccins werd toegevoegd. Het wordt nog steeds gebruikt maar nlet meer in de BMR-prik.

Regressief autisme doet zich vaak voor rond de leeftijd van twee jaar; als het kind de meeste vaccinaties heeft gehad.

Er is één opzienbarend feit dat autisme onderscheidt van alle andere chronische ziektes van deze tijd: de explosieve stijging van het aantal gevallen in de afgelopen dertig jaar. In 1985 werd autisme wereldwijd bij slechts vijf op de tienduizend kinderen vastgesteld. Momenteel heeft een op de honderd kinderen deze , hoewel sommigen denken dat het eigenlijk om een op de vijftig kinderen gaat.

Lees verder via WantToKnow.nl

Foto via Tom & Katrien


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Diplomatieke rel dreigt met Turkije, Nederland behandeld turken op agressieve en racistische wijze

Kijktip, Willem Middelkoop: Patronen van bedrog – echte belangrijke verhalen blijven verborgen