in

Opnieuw groot misbruikschandaal in Groot-Brittannië, moslimdaders ongemoeid gelaten want “racisme”

Misbruik al 40 jaar aan de gang, slachtoffers soms slechts 11 jaar oud, politie en hulpverlening deden niets

Na het grote seksueel misbruikschandaal in het Britse Rotherham, waar zeker 1500 kinderen slachtoffer werden van voornamelijk islamitische bendes, is nu weer een enorm misbruikschandaal aan het licht gekomen. Ditmaal gaat het om het Britse Telford, waar ongeveer 1000 jonge vrouwen, soms niet ouder dan 11, de afgelopen 40 jaar slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik zonder dat hulpverleners ingrepen en zonder dat de politie wat deed. Behalve (groeps)verkrachting, seksueel misbruik, marteling, mishandeling, mensenhandel en gedwongen prostitutie zijn er tenminste drie moorden gepleegd die verband houden met dit misbruikschandaal. Dit meldt de Daily Mirror.

Uit het onderzoek van Daily Mirror blijkt dat het misbruik al gaande is sinds 1980. Maar net als in Rotherham faalden de autoriteiten op alle fronten, waardoor de meeste slachtoffers niet konden worden beschermd.

Allochtone moslimmannen

In Telford zijn de daders voornamelijk allochtone moslimmannen die in bendes werken, net als het geval was in Rotherham. En ook in Telford blijkt dat de islamitische achtergrond van de verdachten een belangrijke reden is geweest voor autoriteiten om niets of te weinig te doen uit van ‘racisme’ te worden beschuldigd.

Een van de slachtoffers laat aan de Daily Mirror weten dat de politie actief heeft geprobeerd haar te beletten om de namen van haar verkrachters te achterhalen, uit vrees dat ze naar de pers zou stappen.

Uit documenten die in het bezit zijn van Daily Mirror blijkt dat autoriteiten op de hoogte waren van wat er met sommige slachtoffers gebeurde, maar niets ondernamen. Ook bewijzen de documenten dat de autoriteiten hebben getracht het onderzoek van Daily Mirror tegen te werken.

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
3 jaren geleden

Het vhele westen moet zich de ogen uit de kop schamen,van burger tot regering!Toon eindelijk eens ruggengraat;pak die lui op en flikker ze je land uit met levenslang verbod op terugkeer!Met in beslagname van paspoort,uitkering en bezittingen!Laat hen ons niet langer als voetveeg gebruiken!

Erdogan wil Koerden van de kaart vegen

Hoe Juncker zijn kabinetschef een Europese topfunctie bezorgde