in

Oprichter Moderna en uitvinder mRNA technologie bevestigt dat gevaccineerden spike protëinen verspreiden

De medeoprichter van farma gigant Moderna en uitvinder van de in de vaccins gebruikte mRNA technologie op Twitter bevestigd dat gevaccineerden spike proteïnen ‘shedden’, dus om zich heen verspreiden. Het is niet zeker wat voor gevolgen dit voor hen en hun omgeving heeft.

Cellular Reprogramming CEO Luigi Warren werd deze week kortstondig van Twitter gegooid omdat hij ‘fake news’ over de mRNA vaccins, waarvan hij nota bene zelf aan de basis heeft gestaan, zou verspreiden.

‘Ik ben de uitvinder van de technologie waarmee Moderna werd opgericht. Ik denk dus dat ik wel weet waar ik het over heb!’ Warren bevestigde in dat gewraakte bericht dat gevaccineerde mensen spike proteïnen ‘shedden’, maar denkt dat dit ‘hoogstwaarschijnlijk’ geen groot probleem is (1). ‘Hoogstwaarschijnlijk’ is in de een standaard eufemisme voor ‘we weten het niet’.

Lab-theorie ontkenners eisen nu toch een onderzoek

Warren diende met succes protest in tegen zijn blokkade, en schrijft op zijn inmiddels herstelde account dat er voldoende bewijs lijkt te zijn om te onderzoeken of het SARS-CoV-2 virus inderdaad uit het laboratorium in het Chinese Wuhan afkomstig is. De mRNA uitvinder vindt ‘het niet helpen’ dat sommige wetenschappers en anderen zeggen dat de vaccins worden gebruikt als biowapens om de wereldbevolking uit te dunnen, maar zegt nergens dat dit niet mogelijk is.

Een andere oorspronkelijke ‘lab ontkenner’, microbioloog dr. Peter Palese, die vorig jaar virulent volhield dat het nieuwe coronavirus een natuurlijke oorsprong heeft, lijkt na de gelekte Fauci emails inmiddels ook ‘om’, en roept eveneens op tot een grondig onderzoek.

Weer een complottheorie die waar blijkt te zijn

We herinneren vaxxers en andere trouwe overheidspropaganda volgelingen er nog even aan dat zowel politiek, farma giganten als ‘goedgekeurde experts’ vorig jaar maandenlang benadrukten hoe gevaarlijk het spike proteïne wel niet is, en dat daar alleen maar een tegen zou werken. Nu is andermaal bevestigd dat u door deze vaccins ZELF in een spike-proteïne ‘fabriek’ wordt veranderd, en u die proteïnen ook nog eens uitademt.

Dit is de zoveelste ‘complottheorie’ of ‘fake news’ die de (harde) waarheid blijkt te zijn. Hoe duidelijk willen alle verstokte corona/vaccin-gelovigen het nog krijgen dat ze zich al zo lang zwaar door de mainstream media en systeempolitici laten misleiden en voorliegen?

Antilichamen, maar tegen welk spike proteïne?

De fabrikanten beweren dat het in uw lichaam aangemaakte spike proteïne dermate veranderd is, dat het geen gevaar voor u vormt. Dit gaat echter rechtstreeks tegen het vaccinatieprincipe in, aangezien dan onduidelijk is of de antilichamen die u tegen dit veranderde proteïne in uw lichaam zou aanmaken wel werken tegen het onveranderde proteïne, of tegen de inmiddels duizenden mutaties ervan.

De historische ervaringen zullen gevaccineerden niet gerust stellen, want juist vanwege die vele razendsnelle mutaties het is nog nooit gelukt om een goed werkend vaccin tegen een luchtwegvirus te ontwikkelen. Zo is het jaarlijkse griepvaccin zelfs volgens de grootste voorstanders maar matig effectief. Kritische wetenschappers zeggen al jaren dat er geen greintje hard bewijs is van enige positieve werking van griepvaccinaties.

Don’t shoot the messenger

Ergens snappen we de felle reacties van gevaccineerden wel, want stel dat het almaar groeiende aantal topwetenschappers en andere experts inderdaad gelijk hebben, en deze vaccins vormen wel degelijk een groot gevaar voor hun en mogelijk zelfs hun leven, dan zal het besef dat ze hier opzettelijk en onder grote politieke en maatschappelijke druk mee zijn geïnjecteerd voor de meesten teveel zijn om in één keer te kunnen verwerken – als hen dat ooit al lukt.

Niemand houdt van de brenger van slecht nieuws, zelfs niet als dat afkomstig is van betrouwbare wetenschappers en medici met een hoogstaande reputatie, die vanuit hun expertise met harde bewijzen komen en/of heel goed kunnen beoordelen wat er echt aan de hand is. De uitdrukking ‘don’t shoot the messenger’ is al héél oud, en wijst op een aloude menselijke ontkenningsreactie die gevolgd wordt door ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bizarre analyse van bloed na COVID-19 injectie

Financiële Reset: Invoering digitale IMF wereldmunt nu zeer dichtbij, EU komt met digitale ID/betaalpas