in

OPROEP! Stemmentellers gezocht voor #EU2014

Boeren, burgers en buitenlui. Hoor ons aan. Dit is een dringende oproep voor méér democratie. De dictators in Brussel hebben Nederland verboden om op donderdag 22 mei, de dag van de Europese verkiezingen, de uitslag van de stemmingen bekend te maken. De opkomst gaat namelijk dramatisch zijn, en de uitslag ook.
Daarom mag die pas bekend worden als de laatste Eurolanden hun stembussen sluiten, op zondag 25 mei om 23:00 uur. In de moreel vervallen Europese democratie geeft MinBiZa Plasterk gewoon gehoor aan deze debiele eis: “Het is niet toegestaan de uitkomsten van de stemming door te sturen aan de pers”, schrijft hij in een brief aan de gemeenten.

Maar fuck Plasterk, fuck en fuck de . Laten wij dat ene kleine polderlandje zijn dat dapper weerstand biedt tegen de democratiehaat van de . Die Superstaat houden we niet tegen, maar laat de rest van zien dat we niet zwichten.
Ook al stem je zelf niet voor dat zinloze Europarlement van anonieme, volgevreten juichaapjes: red de democratie, stop de Europese censuur, en doe ECHT IETS voor je recht op transparante democratie.
MELD JE AAN ALS STIJLLOZE STEMMENTELLER en ga op 22 mei om 21:00 uur in een stemlokaal bij jou in de buurt luisteren naar de stemuitslagen, die volgens de Kieswet hardop voorgelezen moeten worden.

En daar mag je gewoon bij zijn. Geef jezelf op via DEMOCRATIE@GEENSTIJL.NL. Zodat wij de uitslagen van zo veel mogelijk stembureaus kunnen oogsten en met heel Nederland kunnen bouwen aan een betrouwbare, democratische en transparante Stijlloze #EUxitpoll. Fuck the EU.

Lang leve Europa!

Belangrijk: Meedoen? Spelregels na de lees verder!

Lees verder.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Antibiotica worden stilaan nutteloos

Uw zwaar verdiende belasting centjes : 7 presentatoren NPO boven salarisgrens