in , , , ,

Optreden COA zorgwekkend, asielzoekers blijken één grote doofpot

Een zeer boeiend schrijven op GeenStijl, een blik op het (dis)functioneren van COA, hoe de asielzoekersorganisatie een zeer verontrustende dictatuur blijkt te zijn die alle normen en waarden van goed overheidsbeleid lijken te mogen schenden.

Omwonende van COA Heumensoord vertelt

De omwonende worden niet geïnformeerd en verkeerd geïnformeerd, geen inspraak voor omwonenden, de lokale overheid wordt gepasseerd en vooral: werkelijk alles gaat de in. Doofpot bij overheid, doofpot bij , misdaden door verdwijnen in de doofpot, de doofpot in de lokale media, doofpot (geheimhoudingsverklaring!) bij kampmedewerkers, doofpot overal… Op terechte vragen volgen slechts bewuste en onbewuste onwaarheden. Ofwel: er heerst een totale COA-dictatuur. Het COA-kamp valt ook nog eens onder volledige en totale geheimhouding.

En uitspreken daarover is natuurlijk niet “ correct” dus eigenlijk verboden. En dat in . Werkelijk onvoorstelbaar en zeer zorgwekkend.  En let op: mogelijk gemaakt – tegen de wens van de bevolking – door uw eigen overheid, en VVD. Het hoeft niet zo te zijn, dat het ook anders kan is duidelijk uit buurlanden en andere EU lidstaten.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by Imaginary Museum Projects: News Tableaus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Olieprijs meer dan gehalveerd maar automobilist mist het voordeel

Nabestaanden MH17 doen nog een poging en schrijven Rutte: Eis radarbeelden op