in , , , ,

Oud directeur NSA waarschuwt voor snel wereldwijd totaal controlesysteem

totale controle 666 vn eu

Obama zegt in toespraak dat ook Amerika vrijheid en soevereiniteit moet overhandigen aan VN – In Amerika wordt al 80% van alle telefoongesprekken opgenomen en opgeslagen.

Nu het verzet van de bevolking in Europa en Amerika tegen hen toeneemt, maken de anti-democratische globalisten in Washington en Brussel haast met hun plannen voor een grenzen- en cultuurloze, en vooral totaal gecontroleerde samenleving.

De voormalige technische directeur van de NSA, klokkenluider William Binney, waarschuwde gisteren dat de elektronische ‘bewaking’ van de burgers nog verder zal worden uitgebouwd, niet alleen in de VS, maar over de hele wereld. Dat zou betekenen dat ook wij op dit moment de laatste jaren met nog enige zelfbeschikkingsrecht en vrijheid van meningsuiting beleven. President Obama zei het al in zijn laatste VN toespraak: Zelfs de VS zal zijn vrijheid en soevereiniteit moeten opgeven.

Binney werkte ruim 36 jaar voor de Amerikaanse inlichtingendienst NSA, de laatste jaren als technisch directeur. Juist vanwege de komst van een digitaal systeem waarmee de bevolking totaal gecontroleerd kan en zal worden, nam hij ontslag, en besloot hij zijn inside informatie wereldkundig te maken.

‘Er komt absoluut bevolkingscontrole, echter niet in één bepaald land, maar in de hele wereld,’ verklaarde hij tegen Infowars kopman Alex Jones. ‘Dat is waar ze op uit zijn, en ik denk dat Obama (in zijn VN toespraak afgelopen week) met verschillende punten heeft duidelijk gemaakt dat hij een wereldgemeenschap wil.’

‘Om dat te kunnen doen moeten ze de hele wereldbevolking kunnen controleren. Daarvoor moeten ze alles van hen weten, wat ze doen, zodat ze kunnen worden gestopt, of op iedere mogelijke manier die ze maar willen kunnen worden gemanipuleerd.’

80% telefoongesprekken VS opgenomen en opgeslagen

Sinds 9/11 heeft de NSA gigantische hoeveelheden informatie over zowel Amerikanen als buitenlanders verzameld. Voormalige NSA algemeen directeur generaal Keith B. Alexander ging zelfs openlijk uit van het mantra ‘verzamel alles’. Binney waarschuwde regelmatig tegen deze ‘totalitaire mentaliteit’, en noemt de NSA inmiddels de ‘grootste bedreiging voor de VS sinds de burgeroorlog.’

In de VS zou al minimaal 80% van alle telefoongesprekken worden opgenomen en opgeslagen. Dit is slechts het begin van een wereldwijde ‘technocratie’, waarin het gewone volk helemaal niets meer te zeggen heeft over zijn eigen toekomst, en zelfs niet over zijn eigen leven. ‘Een Beest-systeem,’ concludeert Jones daarom. ‘Als je geen christen bent, zou je het alleen al hierom bijna worden.’

Obama pleit voor VN wereldgemeenschap

Kort voor zijn afscheid uit het Witte Huis –tenminste, indien hij in uiterlijk oktober niet een (inter)nationale crisis veroorzaakt om de verkiezingen op 8 november op te schorten of te annuleren- zei Obama in zijn laatste VN-toespraak dat ook de Verenigde Staten ‘vrijheden zal moeten opgeven’, om ‘de belofte van de VN’ waar te kunnen maken.

‘Soms wordt ik in mijn eigen land bekritiseerd voor mijn geloof in internationale normen en multilaterale instituten. Maar ik ben ervan overtuigd dat op de lange termijn het opgeven van enige vrijheden –niet de mogelijkheid om onszelf te beschermen of onze kernbelangen na te streven, maar ons te binden aan internationale regels- onze veiligheid zal vergroten. En ik denk dat dit niet alleen voor ons geldt.’

Obama refereerde ook aan Donald Trumps plan om een muur te bouwen om illegale immigranten uit Mexico en Latijns Amerika tegen te houden. ‘Een land dat in deze tijd omringd wordt door muren, zet zichzelf gevangen… De wereld is daar te klein voor.’ Daarvoor haalde de president het eigenaardige voorbeeld aan van de bestrijding van muggen die het Zika virus verspreiden, ‘omdat die geen muren respecteren’.

Ook EU werkt aan totale controlesysteem

De EU werkt achter de schermen ook al jaren aan een vergelijkbaar totaal controlesysteem, dat vermoedelijk in zijn geheel geactiveerd zal worden tijdens de volgende grote crisis, die mogelijk zal ontstaan door het faillissement van het (Zuid-)Europese bankensysteem, en/of het dreigende verlaten van de eurozone van Italië of Frankrijk. Op dat moment zal Brussel alle oppositie in politiek en media tegen de geforceerde vorming van een Europese Superstaat zo snel mogelijk de kop in willen drukken, en indien nodig met geweld van het toneel doen verdwijnen.

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e833b30e2df1003ecd0b470de7444e90fe76e6d21db618479cf4c6 640 islam

Wie wil er nog in het nieuwe Europa wonen? (video)

24309477773 3b943d1fa9 migrant germany

Duitsers schaffen zich af: 36% onder de 5 jaar is migrant